Diana zur Löwen: fashion, seks & sociale media

Diana zur Löwen fashion, seks & sociale media

De 26-jarige Diana zur Löwen uit Berlijn is met ruim 1 miljoen Instagramvolgers een rolmodel van formaat. Vanaf haar 16e vlogt en blogt ze over fashion. Daarnaast richt ze haar pijlen op het bespreekbaar maken van gevoelige onderwerpen als: kleine borsten, seksueel geweld tegen vrouwen, zelfbevrediging en cellulitis.

Van nobody tot rolmodel

Tien jaar geleden postte Diana haar eerste YouTubevideo. Ze kocht een camera en begon met het fotograferen van haar outfits. Haar doel? Op de eerste rij zitten bij de Berlin Fashion Week. Twee jaar later bereikte ze dat doel en ontving ze een uitnodiging. Dat moment was het het startschot van haar sociale mediacarrière. In de jaren die volgde bouwde ze haar imperium uit tot een volgersbestand van jewelste. Nu – 1 miljoen volgers later – is ze een een bekend gezicht geworden waar veel jonge meiden tegenop kijken. Haar volgers identificeren zich met haar. Daar komt een hele verantwoordelijkheid bij kijken, die ze met liefde neemt.

‘Ik weet wat de jeugd triggert’

In die tien jaar als content creator zag Diana het medialandschap snel veranderen. Blogs verloren aan populariteit terwijl foto’s en video’s de massa bereikte. Vandaag de dag moet content alsmaar korter, bondiger en specifieker. Door veel imput van volgers, weet Diana als geen ander wat de jeugd bezighoudt. Ze herkent onzekerheden en taboes op het gebied van liefde en seksualiteit. Met hier en daar wat hulp van een deskundige, maakt ze video’s over gevoelige onderwerpen zoals cellulitis, kleine borsten, abortus, catcalls en lichaamshaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diana (@dianazurloewen)

Interview met Diana zur Löwen

Omdat zowel Diana als wij taboes breken wat betreft liefde en seksualiteit, heeft ze een prominente plek gekregen in ons nieuwe schrift-X. In een uitgebreid interview gaat Diana dieper in op over hoe zij denkt over seksuele voorlichting, het ontdekken van je lichaam, zelfliefde, eigenwaarde en het voor jezelf opkomen. Download hier het gratis E-book en lees inspirerende verhalen over seks en liefde.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?