6 tips voor een spectaculair voorspel voor vrouwen!

Voor mannen is het misschien niet per se nodig, maar heren: wij vrouwen hebben het voorspel écht nodig. Wil je indruk maken op je vrouw of vriendin? Lees dan onze tips voor een spectaculair voorspel!

Wat is het voorspel?

Onder het voorspel scharen we eigen alles dat mensen doen voor er daadwerkelijk gepenetreerd worden. Aftrekken, likken en vingeren is allemaal onderdeel van het voorspel. Het is een beetje een ouderwets woord, want het suggereert dat het niet belangrijk is en dat het neuken zelf het enige is wat telt. En dat terwijl een vrouw door voldoende voorspel juist goed opgewonden raakt! Belangrijk, want zo doet de daadwerkelijke penetratie geen pijn én het voelt veel fijner voor de man.

1. Het ultieme voorspel: masseer haar

Weet je niet goed wat je moet doen om haar op te winden? Begin dan eens met een lekkere massage. Door elk plekje van haar lichaam aan te raken, is het makkelijk om opgewonden te raken. Gebruik een massageolie en masseer bijvoorbeeld eerst haar nek, schouders en rug. Je kunt daarna via haar kuiten naar haar bovenbenen en billen werken. Raak haar intieme delen kort even aan, om haar te plagen. Natuurlijk vergeet je haar voorkant ook niet tijdens het voorspel. Kneed haar benen, buik en tot slot haar borsten. Wedden dat ze al een stuk geiler is dan voor de massage?

2. Kus haar hals en zak dan naar beneden

De hals is een gevoelig plekje bij veel mensen. Zoen haar uitgebreid, dit is misschien wel de meest intieme handeling. Zak daarna naar beneden met je mond. Door kusjes te geven in haar hals raakt ze waarschijnlijk al opgewonden, maar als je dan naar beneden gaat naar haar tepels, dan scoor je helemaal punten.

3. Beffen als voorspel

Nu we het toch over likken hebben: beffen is een uitstekende manier om in de stemming te komen. Door haar op haar intieme plekje te zoenen en likken, raakt ze ontgetwijfeld opgewonden. Plagend likken is misschien nog wel het leukst: door steeds héél even haar meest gevoelige plekje – de clitoris – aan te raken, kan ze bijna niet wachten om jou in haar te voelen.

4. Laat die handjes maar wapperen

Als je geen zin hebt om haar elke keer te likken, dan kun je natuurlijk ook je handjes laten wapperen. Vingeren is een kwestie van oefenen en vragen wat zij lekker vindt. Heb je hele ruwe vingers? Ga dan voorzichtig te werk! Door te vingeren kun je haar clitoris stimuleren, je kunt één of meerdere vingers in de vagina brengen en haar G-spot zoeken. Deze kun je past voelen als ze al opgewonden is trouwens. Je vindt hem op zo’n vijf centimeter van de vagina-ingang, aan de kant van haar buik.

5. Laat haar komen!

Er zijn weinig regels als het op seks aankomt. Maar vaak is het toch zo dat een man wel klaarkomt – door het neuken – en een vrouw niet. Waarom laat je haar tijdens het voorspel niet als eerste komen? Als je haar toch lekker aan het beffen of vingeren bent, dan kun je gerust doorgaan tot ze haar orgasme bereikt. De kans dat ze klaarkomt door te penetreren is niet erg groot en na een lekker orgasme heeft ze vast nog meer zin om jou te verwennen!

6. Voorspel voor de man

Sorry heren, dit keer maar één alinea voor jullie. Waarom? Omdat jullie qua voorspel toch net wat makkelijker te plezieren zijn. Wat kun je doen om een man opgewonden te maken? Trek hem af, zoen hem in zijn nek of geef hem een blow job. Easy peasy! Dat hij klaarkomt is prima, maar houdt er dan wel rekening mee dat het tweede orgasme, tijdens het neuken, een stukje langer op zich kan laten wachten.

 

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?