Oudjaarsavond met een knal: de beste standjes!  

oudjaarsavond

De laatste feestdag van het jaar staat al te trappelen: oudjaarsavond! En omdat er deze New Year’s Eve weinig kans is op knalfeesten vol denderende speakers en dansende menigtes, doen we het dit jaar een beetje anders. Want wat dacht je van seksend het nieuwe jaar inluiden? We verzamelden de zeven spetterendste standjes en speeltjes voor een supersexy 2022!

Normaal gesproken luiden we het nieuwe jaar op Oudjaarsavond in met een bang. De champagne spuit, de vuurpijlen schieten de lucht in en we zijn bezaaid met glitters voor een spectaculair nieuwjaarsfeest in the city.

Dit jaar is dat even anders. Net als vorig jaar, trouwens, maar die teleurstelling hadden we al vakkundig verdrongen.

Fireworks in de slaapkamer

Dat betekent echter niet dat we ons zo’n zinderend hoogtepunt nogmaals door de neus laten boren. Daarom gaan we ‘inluiden met een bang’ ietsje letterlijker nemen. Als in bangen, inderdaad. Want hoewel zo’n intieme kus op klokslag twaalf allemaal heel zoet en romantisch is, staat niets je in de weg om het dit jaar wat rigoureuzer aan te pakken.

Er zijn geen feesten en er is geen vuurwerk, dus laten we die fireworks maar eens creëren in de slaapkamer, wat jij?

Zwoele dirty talk

Paar tips, voordat we de standjes en speeltjes van stal halen. Niets schreeuwt ‘Oudjaarsavond’ meer dan een fles champagne. Dus voor welk standje je ook gaat: ontkurk die fles, neem hem mee naar de slaapkamer en spuit hem leeg over elkaars lichaam. Laat het slobberen beginnen!

En maak een ‘seksbucketlist’ als voorspel. Ontdek samen wat voor standjes, speeltjes en seksuele escapades jullie volgend jaar willen ervaren. Wordt 2022 het jaar waarin je die stiekeme fetisj gaat exploreren? Of gaan jullie eindelijk voor seks in de buitenlucht? Met een beetje zwoele dirty talk zijn jullie in een wip klaar voor de heetste standjes om klokslag twaalf!

Zeven hete standjes voor Oudjaarsavond!

1: De firecracker

Staande seks blijft ongelooflijk sexy. Woest tegen de muur gedrukt, rokje omhoog en benen om het middel geslagen: oeh la a. Zeker wanneer je in een appartement op twaalf hoog woont en je in plaats van een muur een raam gebruikt: met een duizelingwekkende afgrond onder je.

Toegegeven, dit standje was een stuk spectaculairder toen er nog nachtelijk vuurwerk de lucht in werd geschoten. Want uitzicht op ontploffende vuurpijlen terwijl jullie een spetterend orgasme beleven? Yes, please!

2: Benen in de lucht

Deze variant van de missionaris staat garant voor extra diepe penetratie. Jij gaat lekker op je rug liggen en drapeert je benen over zijn schouders of borstkas. Vervolgens kantel je je bekken een beetje, zodat je lover soepel bij je naar binnen kan glijden en je G-spot extra kan raken en verwennen.

Erg intens en zelfs een beetje intimiderend, omdat je partner alle touwtjes in handen heeft. De intense blikken zullen niet van de lucht zijn en je kunt het extra sexy maken door een clitorisvibrator uit je nachtkastje te halen. Of door je handen aan je enkels vast te binden, voor complete overgave.

Extra tip: houd je speciale glitterhakjes aan voor een feestelijk, en enigszins kinky, Oudjaarsavond-tintje!

3: Standje 69

Weinig zo sexy als een simultaan hoogtepunt. Helaas is het voor veel vrouwen een sinecure om door penetratie klaar te komen. Clitorale stimulatie, aan de andere kant…yep, dat doet het hem meestal wel!

Dus waarom zouden we die twee niet verenigen? Zo’n robbertje gelijktijdig oraal bevredigen is de perfecte manier om samen dat zinderende orgasme te bereiken. De beste Nieuwjaarskus ooit, wat ons betreft.

beste seksstandjes

4: De countdown

Vier je Oudjaarsavond solo dit jaar? Geen zin in minifeestjes of oliebollen met ome Henk en tante Dien? Good for you, trakteer jezelf op twee splinternieuwe seksspeeltjes en zet jezelf schrap voor een avondje onbeschaamde me-time!

Voor dit ‘standje’ heb je een clitorisspeeltje en een glazen dildo nodig. Zet het clitorisspeeltje op je kittelaar en laat hem zachtjes zuigen. Ondertussen laat je de dildo langzaam naar binnen glippen en glijden. Zorg ervoor dat je telkens net op het randje van klaarkomen bent en laat dan los. Om na een korte pauze weer opnieuw te beginnen. Hoe vaker je jezelf op het laatste moment inhoudt, hoe intenser het gevoel wordt.

Wanneer je om klokslag twaalf eindelijk alle remmen losgooit voor een heerlijk orgasme, zal de ontlading extra vurig zijn. Wij zeggen stroomschokken en ontploffende sterrenregens door heel je lijf!

5: De cowgirl

Tipsy van wijn en champagne gaan de remmen los. En is de schaamte ver te zoeken. Perfect voor bleue types die zich normaal gesproken niet zo snel laten gaan. Dus trek je stoute hakjes aan, lok je lover naar de slaapkamer of badkamer, duw hem op een stoel en ga sexy op zijn schoot zitten.

Of je elkaar nu diep in de ogen kijkt of hem een blik op je deinende billen gunt, het is allebei ongelooflijk opwindend. Dit keer heb jij de controle en bepaal jij hoe diep, snel of langzaam het gaat. Schroom niet om zijn handen naar jouw rondingen of clitoris te bewegen, als hij zelf al niet op die gedachte was gekomen.

Vergeet dat glas champagne niet! Laat het zoete vocht over je bovenlijf druppelen, zodat hij zijn aandacht, en zijn mond, naar je borsten verlegt. Vanavond heb jij de touwtjes in handen!

6: De kurkentrekker

Laat de kurken knallen: letterlijk én figuurlijk! Met dit standje beelden jullie (surprise, surprise) een kurkentrekker uit. Klinkt niet zo sexy, is het wel.

Je partner zit in lotushouding, oftewel kleermakerszit, op bed. Of op de grond of in bad of whatever rocks you boat. Jij gaat schrijlings op zijn schoot zitten, klemt je benen om zijn middel heen en laat hem in je glijden. Samen beginnen jullie langzaam te ‘schommelen’, met kleine, puntige en draaiende bewegingen, tot jullie klaarkomen. Een beetje zoals je een kurkentrekker gebruikt om een champagnefles te openen, inderdaad.

Bonuspunten als je de champagne daadwerkelijk gebruikt!

7: Magie om middernacht

Laten we er geen doekjes om winden. Het was een raar jaar. Een vermoeiend jaar ook, waarin we van lockdown naar lockdown hopten en de ene teleurstelling na de andere te verwerken kregen. Zak daarom lekker achterover in donzige kussens en zet je partnerlief eens aan het werk. De volgende keer is hij weer aan de beurt.

Laat hem knielen tussen je benen en krom je rug zodat hij diep en gecontroleerd in je kan stoten. Houd je voeten plat op het matras en wacht maar eens af: die G-spot kan elk moment genadeloos worden geraakt! Wanneer het aftellen naar twaalf begint, draai je je om en laat je hem jou van achteren nemen. Laat hem je clitoris steeds sneller strelen en probeer het zo te timen dat je rond de klok van twaalf spetterend climaxt. Fireworks indeed!

Have a sexy New Year’s Eve, everyone!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?