Dit zijn de 5 beste standjes voor onder de douche

erotisch fruit seks onder de douche

De lekkerste en beste standjes voor onder de douche zijn seksstandjes waarbij je niet veel ruimte nodig hebt en genoeg creativiteit kwijt kunt. De vijf lekkerste standjes sommen wij voor je op, evenals een paar tips die handig zijn om geen glijders onder de douche te maken. Jij en je partner hoeven ze natuurlijk niet zo uit te voeren als omschreven staat. Gebruik jouw fantastie, laat de seks jullie leiden naar wat lekker is en geef er je eigen twist aan.

Een paar praktische zaken vooraf

De beste standjes voor onder de douche komen namelijk het beste uit de verf wanneer jullie genoeg grip hebben en de nodige zeep bij de hand hebben. Ben jij gek op seks onder de douche? Zorg dan dat je de volgende dingen uit huis hebt:

  • Anti-slipmat voor in de douche, zo glijd je niet uit. Ook handig voor standjes in de badkuip!
  • Een voetsteun is gemakkelijk wanneer je een standje doet waarbij één been omhoog moet.
  • Voor een paar heerlijke standjes voor onder de douche is een douchekruk geen overbodige luxe.
  • Koop genoeg doucheschuim of -olie, ideaal om elkaars lichaam te verkennen en van tevoren te genieten van een massage.
  • En als  het moment daar is: siliconen glijmiddel. Veiliger te gebruiken als glijmiddel dan het voorgenoemde doucheschuim en het lost niet op in water.

1. De beste standjes voor onder de douche: staande doggy style

Zet je handen tegen de muur en leun iets naar voren. Houd jouw knieën licht gebogen. Je partner komt nu van achteren en kan penetreren en stimuleren tegelijk. Laat hem spelen met jouw clitoris of penis, jouw borst(en) strelen en raak elkaar aan over het hele lichaam. Heb je een badmat? Dan ben jij daar nu extra blij mee. Door het stoten en jullie bewegingen kan het soms best glad zijn. Jij zit veilig tussen de muur en je partner, waardoor jij je extra kan concentreren op alle seksuele sensaties en je maakt je geen zorgen om uit te glijden. Dit is niet voor niets een van de beste standjes voor onder de douche.

2. Douchekruk? Probeer de Voorzitter

Dit zittende standje is het de perfecte standje voor onder de douche als jullie gek zijn op de girl-on-top. Als jullie een mannelijk koppel zijn, dan kan de man-on-top ook prima. Zelfs een vrouwelijk stel kan dit standje uitvoeren, met een strap-on. Laat de penetrerende partner op de douchekruk zitten met de voeten op de grond. Begin met het verleiden en plagen, geef je geliefde een lapdance voor jij op schoot gaat zitten. Jij zit met je rug naar jouw partner toe. Wanneer het tijd is voor penetratie hebben jullie beide nog handen vrij, maak daar volop gebruik van. Straal, knijp, pak elkaar vast. En vergeet vooral niet ook jouw erogene zones te stimuleren.

3. Face to face: intiem standje onder de douche

Dit is nog zo’n positie waarbij die douchekruk goed van pas komt. Jouw partner zit met de voeten op de grond en jij neemt wederom plaats op schoot, maar dan met het gezicht naar elkaar toe. Het heerlijke van dit standje is dat je, als jij bovenop zit, de druk voelt van jouw partners schaambeen. En dat geeft een fijn gevoel aan jouw clitoris als vrouw zijnde. Maak gebruik van de muur, zodat jullie genoeg steun hebben onder de douche.

4. De natte kruiwagen

Misschien hebben jullie de kruiwagen al eens getest in de slaapkamer. De natte kruiwagen is één van de beste standjes voor onder de douche, maar ook een hele uitdagende. Pak die anti-slipmat erbij, want glijden bij de natte kruiwagen wil je niet. Bij de natte kruiwagen neem jij plaats in de handstand en jouw man of vrouw met strap-on houdt je vast bij de taille. Je kunt je voorstellen dat het een pittige oefening is om op je handen te staan, terwijl je van achteren wordt gepenetreerd. Dit standje is zeker de moeite waard om uit te proberen. Om de diepe penetratie, om de uitdaging, maar zeker om de lol die jullie hier samen aan beleven.

5. De balletdanser

Een iets minder intensief standje voor onder de douche, maar één die minstens net zo lekker is, is de balletdanser. Jouw partner staat met de rug tegen de douchewand, zodat jij voorlangs bij hem of haar binnenkomt. Breng één been omhoog, die kan steunen op de badrand of een voetsteun voor onder de douche. Geniet van elkaar tijdens het vrijen, laat die regendouche over jullie heen stromen en voel het warme water over je rug glijden. Verander af en toe van hoek of verplaats je been, zodat het stimuleren wordt afgewisseld.

Geniet van voorspel voor het douchen

Voorspel is niet het gemakkelijkste onder de douche. Er is maar weinig ruimte om echt creatief te zijn, maar elkaar heerlijk inzepen kan natuurlijk altijd. Begin met zoenen, strelen en aanraken buiten de badkamer. Een bed is bovendien een stuk comfortabeler om bijvoorbeeld een massage te geven. Geniet van het spelen en het opwarmen tot je echt niet meer kan wachten om samen onder de douche te staan. Dan is het de hoogste tijd om die beste standjes voor onder de douche uit te proberen.

Richt de douchekop op je lijf of benen

Laat het water stromen over je rug, borst of benen in plaats van over het hoofd of gezicht. Wanneer jullie samen op stoom zijn en je af en toe naar adem snakt, dan loopt er tenminste geen water in je mond. Gebruik vooral het eerder genoemde glijmiddel, omdat water erg kan schuren bij penetratie. Het zorgt er juist voor dat alles stroever aanvoelt en dat wil jij natuurlijk niet.

Een waterdichte vibrator of een anale buttplug zijn speeltjes die extra genot geven aan jullie hete momenten onder de douche. Ze zorgen voor meer stimulatie en geven net dat beetje extra om samen tot het hoogte punt te komen. Geen speeltjes bij de hand, maar weer een douchekop met een harde straal? Maak er gebruik van! Een harde waterstraal is trouwens ook een voortreffelijke manier om te masturberen voor vrouwen. Met de straal op je clitoris gericht, is de kans groot dat jij snel klaarkomt.

Heb jij graag seks onder de douche?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?