Vijf variaties op standje 69: ken jij deze al?

orale bevrediging banaan 69

Standje 69, de één vindt het een sensatie van seksuele stimulatie, terwijl een ander het ervaart als een onhandige, intensieve houding. Door variaties op standje 69 toe te passen wordt deze eeuwenoude sekspositie zo lekker, zo uitdagend of zo vernieuwend als je zelf wilt. Orale bevrediging is een genot, daarom zou iedereen moeten kunnen genieten van standje 69. Door een goede uitvoering zit jij tegen het plafond van genot, schokt je ademhaling en krijg je een orgasme om nooit te vergeten. Om jou op weg te helpen, inspireren wij je graag met deze vijf variaties op standje 69.

Standje 69 is een feest der orale bevrediging

Jij ligt op je rug en jouw partner kruipt in dezelfde lijn bovenop jou, of andersom. Degene bovenop steunt met zijn of haar knieën naast jouw hoofd. En zo liggen jullie lijnrecht boven elkaar: de perfecte positie voor standje 69. De mond van elke persoon is nu in de buurt van de erotische delen van de ander. Begin met likken, zoenen, stimuleren. Geniet van jullie eigen tempo, luister goed naar het gekreun van de ander. Weet jij wat jouw partner lekker vindt? Ga daar vooral mee door en wissel af. Vergis je niet, het is moeilijker dan gedacht. Vooral omdat ondertussen jij ook die heerlijke sensatie beleeft, doordat jouw partner jou bevredigt. Dan is het soms schakelen tussen genot ontvangen en geven.

1. Maak me gek: 69 met interne stimulatie

Wanneer je bedenkt dat standje 69 jou gewoonlijk al naar grotere hoogten tilt, dan moet je echt gaan voor de variant van standje 69 met penetratie. Naast het mondeling stimuleren van jouw partner, gebruik jij je vingers of een seksspeeltje om te penetreren. Bij een vrouw kun je de clitoris likken en er op zuigen, terwijl jij met een vibrator haar vagina binnen gaat. Bij de man stimuleer je, terwijl jij hem pijpt, zijn anus. Draai rustig rondjes voordat je met je vingers naar binnen gaat. Ook een buttplug is een fijne toy om nu te gebruiken, vooral als deze ook nog eens vibreert. Door interne stimulatie van de G-Spot of de prostaat stijgt het genot explosief voor jullie allebei.

2. Triangel, standje 69 voor een trio

Zoek jij graag de spanning op door een derde persoon in het spel te brengen? Standje 69 is niet alleen voor koppels, probeer het vooral uit bij een trio. De triangel, zo wordt standje 69 voor drie personen ook wel genoemd. Jullie gaan alle drie op jullie zij liggen, in een driehoeksformatie. Persoon A komt met zijn hoofd tussen de benen van persoon B, terwijl die weer persoon C kan bevredigen. Alle drie genieten jullie van de orale talenten van één van de andere partners. Focus op het geven en nemen. Gebruik ook vooral de handen die over zijn voor extra stimulatie.

3. Sportieve uitdaging: squatje 69

Squatten en oraal bevredigen tegelijk, heb jij het al eens geprobeerd? Als je houdt van een sportieve uitdaging is squatje 69 iets voor jou. Het vereist kracht en flexibiliteit en je krijgt er op den duur een strakke kont van. Hoe het werkt? De ene partner zit rechtop. De ander staat ervoor, squat licht en buigt naar voren, zodat diegene bij het geslacht van de ander kan. Bij Squatje 69 draait het om seksueel genot, balans en spierkracht. Een uitdaging! Maar wanneer je denkt dat het niet gekker kan, lees dan vooral de volgende variant op standje 69.

4. Staande variant

In plaats van ontspannend liggen in bed, is de staande variant van standje 69 een inspannende bezigheid. Zelfs voor krachtpatsers. Pak jouw partner op en houd hem of haar ondersteboven stevig vast. Blijf met beide benen op de grond staan, terwijl jouw lief vertrouwt op jouw spierkracht. Oefening baart kunst, dat geldt vooral voor deze variant van standje 69. Krijg jij het voor elkaar om dit standje uit te voeren? Dan voel jij je na afloop een trotse, machtige viking: oorah!

5. Comfortabel zijwaarts

Heb jij moeite met het optillen van jouw hoofd bij het gewone standje 69? En worstel jij met het bevredigen van jouw partner, omdat je er niet goed bij kan? Dan is zijwaarts 69 de positie voor jou. Als jij op je zij ligt, wordt alles makkelijker: het geeft meer ruimte om elkaars erotische delen te kunnen bevredigen en het kost je minder kracht om overeind te blijven. En dat betekent automatisch: meer aandacht voor elkaar, voor het stimuleren en vooral van het samen genieten van standje 69.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 comment

Evert
juli 3, 2020 9:34 am

Heel goed om nog bij te leren
Bedankt

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?