Erotisch verhaal: met het broertje van mijn vriend 2

broertje van mijn vriend

Het is inmiddels een paar maanden geleden sinds ik met het broertje van mijn vriend het bed in dook. De volgende ochtend voelde ik me rot, toen mijn vriend me stevig tegen zich aan trok en ik lekker in zijn armen lag. Aaron gaf me een stiekeme knipoog toen ik hem tegen kwam, maar ik heb hem vakkundig ontweken de rest van de trip. Toch ebde het schuldgevoel al snel weg en sliep ik prima op de herinneringen van die stomende middag en avond.

Het 25-jarige huwelijksfeest

Mijn schoonouders zijn binnenkort 25 jaar getrouwd en daar willen ze – na de saaie maanden waarin we massaal opgesloten zaten – graag een feestje van maken. Het zijn geen partytent-in-de-tuin-mensen, dus de ideeën vliegen over tafel. Een weekendje naar Parijs of een midweek in een huisje op Terschelling met het gezin, of toch een groot feest in de tuin van een kasteel in de buurt. Uiteindelijk besluiten ze tot twee feestjes: we gaan eerst met het gezin naar Parijs en daarna eindigen ze met een knalfeest. En gelijk hebben ze: zoveel mensen halen hun zilveren jubileum niet meer. “Zitten we straks lekker samen in een hotel,” zegt Aaron als ik langs hem in de gang loop om naar de wc te gaan, terwijl hij zijn hand over mijn heup laat glijden. Ik sidder door zijn aanraking. “Haal je maar niks in je hoofd,” zeg ik hem, maar zijn stralende lach laat zien dat hij me niet gelooft.

Teaser, fluistert hij in mijn oor

We vliegen naar Parijs en ik voel me ongemakkelijk, zo tussen mijn vriend en zijn broertje in. Terwijl Aaron aan de andere kant van het gangpad een geanimeerd gesprek voert met de vrouw naast hem, ligt Kevin naast mij te snurken. Ik betrap mezelf erop dat ik een beetje jaloers naar haar kijk. Terwijl hij opzij kijkt, betrapt hij me erop dat ik naar hem staar en geeft ‘ie me een knipoog.  Ik rol met mijn ogen en concentreer me snel op mijn boek. ‘s Avonds worden we getrakteerd op een dinercruise. In plaats van in een hotel slapen we in een AirBNB met drie slaapkamers. Ik maak me klaar in onze slaapkamer: een strakke jeans met een sexy bralette van kant en een colbertje. Als ik de woonkamer in loop krijg ik bewonderende blikken van zowel Kevin als Aaron. “Teaser,” fluistert Aaron in mijn oor als we samen van de trap naar beneden lopen.

We genieten van de champagne en de Seine

De boot is een droom: we zitten aan een prachtig gedekte tafel, met overheerlijk eten, terwijl de wind verkoeling brengt en we genieten van alle mooie verlichte gebouwen rond de Seine. Ik zit tegenover Kevin, met Aaron aan het hoofd van de tafel. De champagne vloeit rijkelijk en ik voel me ultiem gelukkig op dit moment. Na het diner besluit ik naar buiten te gaan, om nog beter van de verlichting te kunnen genieten. Kevin gaat mee en staat achter me, terwijl hij de reling vasthoudt. “Je ziet er heerlijk uit,” zegt hij, terwijl hij zijn penis stevig tegen mijn billen drukt. “Gedraag je broer,” grapt Aaron die onverwachts achter ons aan is gekomen. “Is toch zo,” zegt Kevin schouderophalend, terwijl hij mijn haar over mijn schouder veegt en me in mijn nek zoent. “Kijk maar uit, straks wordt hij nog jaloers,” zeg ik terwijl ik Aaron recht in zijn ogen aankijk. “Ach broertje, jouw tijd komt nog wel,” is de reactie van Kevin. “Je moest eens weten,” glimlacht Aaron.

Ik denk hier al de hele avond aan

“Ik ga even naar de wc,” zeg ik tegen de mannen en laat ze achter op het dek. Terwijl ik naar het toilet loop, voel ik een hand op mijn onderrug. “Ben je geil schatje?,” vraag ik zonder achter me te kijken. Een kneep in mijn billen is de reactie en voor ik het weet drukt Aaron me met mijn rug tegen de muur, terwijl hij me wild zoent. Ik duw hem zo hard als ik kan naar achteren: “Ben je helemaal gek geworden?!” “Gek op jou, ja,” zegt hij en trekt me mee het hokje in. Kevin had me al opgewonden door zich zo tegen me aan te wrijven, maar Aaron maakt me gék. Zo gauw hij de deur op slot heeft gedraaid helpt hij me uit mijn colbert en trekt één van de bandjes van mijn topje naar beneden. “Geil, geil ding,” fluistert hij terwijl hij een tepel in zijn mond neemt. “Ik denk hier al de hele avond aan.” Ik kan er niks aan doen, ik kreun van genot. Zijn mond is hongerig en zijn handen betasten mijn billen, terwijl ik met mijn handen door zijn blonde haar woel. Hij trekt mijn onderlijf tegen zich aan, terwijl hij me zoent.

Ik hou het niet meer

Ondertussen trek ik aan zijn riem, maak zijn broek open en vis zijn stijve penis uit zijn boxer. Zittend op de wc geef ik hem de pijpbeurt van mijn leven. Ik zuig, kus, lik en blaas, terwijl ik met mijn hand zijn ballen masseer. Hij beweegt zachtjes mee en kreunt van genot. Ondertussen spookt het door mijn hoofd dat er misschien wel iemand voor de deur staat, als we er straks uitkomen. “Sssst, zachtjes,” fluister ik terwijl zijn penis weer in mijn mond neem. Aaron lijkt alleen maar harder te gaan kreunen en zegt: “Ik hou het niet meer.” Ik pijp stevig door en daag hem uit: “Kom dan…” Met een harde zucht komt hij in mijn mond, wat ik vakkundig in de toiletpot achter me deponeer. Ik veeg mijn mond af, fatsoeneer mijn kleding en zeg hem, terwijl ik de deur open draai: “Bedank me vannacht maar.”

*Wordt vervolgd*

 

 

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?