Thuiskomen: haar kant

Thuiskomen haar kant

Na een hoop getut in de badkamer komt Steffen de woonkamer in. Ik ruik zijn parfum al voor ik hem zie. Hij geeft me een kus en zegt: “Tot vanavond!” Ik wens hem een fijne avond en wacht tot ik de deur in het slot hoor vallen. Dan pak ik mijn telefoon. Ik stuur een kort en volkomen nietszeggend bericht naar mijn lover: “Hey.” Niks expliciets natuurlijk, om te voorkomen dat zijn vrouw argwaan krijgt. Al snel krijg ik een berichtje terug: “Hey, heb je zin?” We spreken af dat hij direct naar me toe komt. Ongetwijfeld ook onder het mom van ‘een biertje drinken met de mannen’, net zoals mijn eigen vriend zojuist tegen mij zei.

Jarenlange affaire

Zo gauw Steffen me zegt dat hij met de mannen op pad gaat, krijg ik argwaan. Hij is de laatste tijd vaker met zijn telefoon bezig dan normaal en doet nerveus. Maar ik zie ook een kans: dit is een uitgelezen moment om Nick weer te zien. Mijn geliefde scharrel van vroeger, die ik nooit helemaal heb kunnen en willen vergeten. En hoewel hij getrouwd is, geldt dat voor hem net zo. Als we samen in een ruimte zijn, dan kun je de spanning bijna voelen. Vrijwel elke week zien we elkaar. Soms in een hotel, dan weer bij één van ons thuis. Zeggen dat we er ‘echt mee moeten stoppen’ doen we maar niet meer. We verlangen naar elkaar, steken onze oude gevoelens niet onder stoelen of banken en ik hou oprecht van hem. Maar een toekomst voor ons samen, die zit er niet in. We passen namelijk totaal niet bij elkaar. Behalve dan in bed. En met dat idee in het vooruitzicht haast ik me de badkamer in. Snel haal ik een scheermesje langs mijn benen en bikinilijn; Nick is dol op kaal.

Laten we douchen

Terwijl de deurbel gaat voel ik de kriebels in mijn buik. Wat nou als onze buren hem zien? Ik open de deur en daar staat hij, in volle glorie. Zijn stijve pik is zichtbaar door zijn joggingbroek. Terwijl hij naar binnen loopt, doe ik mijn best om hem niet direct te bespringen. Ik draai eerst de deur op slot en laat de sleutel erin: zo kan Steffen niet naar binnen als hij onverwachts vroeg thuiskomt. Vervolgens loop ik achter Nick aan naar de keuken: de veiligste plek omdat niemand hier naar binnen kan kijken. Hij trekt me tegen zich aan en ik ruik de vertrouwde geur van zijn huid en haren. Hij zoent me gretig, en dat na al die jaren. Zijn handen vinden direct hun weg onder mijn shirt en hij maakt snel mijn bh open. Hij weet precies wat ik lekker vind en speelt met mijn tepels. “Laten we douchen,” hijg ik in zijn oor.

Goede herinneringen

We hebben veel goede herinneringen aan douchemomenten. Toen ik studeerde woonde hij nog bij zijn ouders en dus spraken we meestal bij mij thuis af. Onder de douche konden mijn huisgenoten ons niet (echt) horen en het is een favoriet plekje geworden. Ik dim het licht, duik als eerste onder de douche en voel de warme waterstralen over mijn huid stromen. Nick stapt erbij en we zoenen heftig. Ik laat mijn tong over zijn wang glijden, naar zijn oor, zijn hals en zo steeds verder naar beneden. Terwijl ik op mijn knieën zit was ik zijn heerlijke pik en lik eraan. Ondertussen vraag ik me af hoe lang Steffen weg zal blijven en bij wie hij precies is. Nick maakt stotende bewegingen en ik zuig flink mee. Als hij zijn hand op mijn achterhoofd legt, sla ik deze weg, laat zijn penis uit mijn mond floepen en zeg: “Dat doe je maar bij je vrouw.” Hij grijnst, helpt me overeind en graait naar mijn billen. “Wat doe je dat toch fucking lekker, met die lekkere lippen van je,” zegt ‘ie. Dan draait hij me om en pakt mijn favoriete doucheschuim. Terwijl zijn handen over de voorkant van mijn lichaam glijden om me helemaal in te zepen, drukt hij zijn stijve tegen m’n kont. Confession: ik hou van seks onder de douche, het glijdt allemaal zo heerlijk. Maar van echte seks komt het nog niet.

Van de badkamer naar het bed

Nadat we ons snel hebben afgedroogd vertrekken we richting de slaapkamer. Ik besef me dat het fout is om met je minnaar seks te hebben in het echtelijke bed, maar fout is het sowieso al. Nick duikt bovenop me en zoent me in mijn nek, terwijl mijn handen in zijn haar woelen en ik mijn heupen tegen hem aan druk. Hij zuigt op mijn tepels en knijpt er flink in. “Lekker, schatje?”, vraagt ‘ie met een geile blik. Ik knipoog naar hem en zeg hem dat ik maar één ding mis. Met een scheve lach beweegt hij zijn pik langs mijn clitoris en vagina. Ik ben hartstikke nat en kan niet wachten om hem in me te voelen. “Laat je nieuwe vibrator eens zien,” commandeert hij me. Nog een bekentenis dan: ik ben dol op dominante mannen. Ik laat me dolgraag nemen door een man die me precies zegt wat ik moet doen. Met mijn linkerhand tast ik in de lade van mijn nachtkastje en tover mijn Womanizer eruit. Ik leg hem uit dat ‘ie hetzelfde werkt als mijn andere vibrator en dat hij hem moet bedienen. Met een beetje begeleiding zit het kapje zo op de juiste plek. Nick ligt half over me heen gebogen, de Womanizer in zijn rechterhand en steunend op zijn linker elleboog. Zijn mond verwend mijn tepels, terwijl ik gek van genot onder hem kronkel. Hij is gemeen en plaagt me door de vibraties steeds van hard naar zacht te laten gaan.

Ik kom…

Ik laat me volledig gaan en al na een paar minuten voel ik het welbekende en intense gevoel van mijn aanstaande orgasme. “Ik kom!”, roep ik uit. “Kreun schatje, laat me horen hoe lekker je het vindt,” zegt hij en ik geef daar graag gehoor aan. Bevrijdend is het, om je flink te laten horen tijdens het hoogtepunt. Ik voel mijn clitoris kloppen, terwijl Nick op me komt liggen en zijn harde pik naar binnen stoot. Zijn stoppels kriebelen in mijn nek: mijn lijf is uitermate gevoelig nu. Ik beweeg mijn onderlijf heen en weer: hij plaagt me door zachtjes te bewegen, terwijl ik niks liever wil dan hard genomen worden. Ik druk hem weg, zodat ‘ie op zijn knieën komt te zitten. Mijn kont breng ik omhoog en hij grijpt me bij mijn heupen. En daar is het weer: dat magische moment waarop hij me hard neemt en ik me volledig laat gaan. Onze lichamen kletsen hard tegen elkaar en ik geniet van zijn geile blik. Condooms gebruiken we niet, die hebben we jaren geleden al in de ban gedaan.

Draai je om, zegt hij

“Draai je om,” zegt hij en ik luister graag naar hem. Doggystyle: onze favoriete positie. Ik buig me voorover en schut voor de gein met mijn kont. Hoewel ik me normaal kwetsbaar voel ik deze positie, heb ik daar bij hem geen last van. Dat komt door de gretige manier waarop hij me aanraakt: alsof ik de mooiste vrouw ter wereld ben. Hij slaat me hard op mijn kont en ik denk nog even: straks een groter slipje aantrekken voor Steffen thuiskomt. Terwijl hij mijn hoofd zachtjes aan mijn haar achterover trekt beweegt hij steeds sneller en ik merk dat ‘ie bijna komt. Om dat te stimuleren kreun ik nog net wat harder. Hij spuit in me, iets wat zowel geil als dom is. Nadat hij klaar is, trekt hij in één beweging zijn pik uit me en ploft op zijn rug in bed.

Nog één keertje dan

Ik stap uit bed en loop direct door naar de badkamer om te plassen en me te wassen. Daarna stap ik weer in mijn blootje mijn bed in. Terwijl Nick naar de wc gaat stuur ik Steffen snel een bericht: “Wanneer kom je thuis?” Hij is inmiddels al uren weg en ik moet Nick nog de deur uitwerken voor hij weer komt. Ik steun op mijn elleboog terwijl ik zijn reactie lees: “Het is zo gezellig, voorlopig nog niet. Wacht maar niet op mij, welterusten alvast voor straks xx.” Nick is inmiddels het bed weer ingestapt en kust me in mijn nek terwijl ik het appje lees. “Zo te zien kunnen we nog een keer,” grijnst hij. Hij speelt zacht met mijn tepel en drukt zijn onderlichaam tegen me aan. Hij wordt niet direct hard, maar zodra ik met mijn kont over zijn kruis wrijf, voel ik hem groeien. “Veel plezier nog lieverd, tot later!” weet ik Steffen nog net terug te appen.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?