Erotisch verhaal: sexting met een potentiële minnaar

erotisch verhaal sexting

Ik zit thuis te werken, als mijn telefoon piept. Ik kijk en zie de melding:

één nieuw bericht
“heb je tijd” 

antwoorden
“Even, hoe is het?”

“ben geil, wat heb je aan”

Slow down, ik zit gewoon achter mijn bureau, denk ik en dat stuur ik hem ook. De ontvanger: een potentiële minnaar.

“stuur eens een foto dan”

“Dat doe ik niet, weet je dat nou nog niet?”

“dan stuur ik jou er ook een”

Ik bijt op mijn lip. Dickpics zijn niet mijn ding (en eerlijk gezegd denk ik dat er niet één vrouw is die er opgewonden van wordt), maar zijn lichaam windt me wel op. En ik geniet van zijn aandacht.

“hallo???”

Geïrriteerd stuur ik hem terug: “Ik was onderweg naar de slaapkamer, doe niet zo ongeduldig.” Ik vraag me af waarom ik met hem blijf appen. Dan piept mijn telefoon weer:

“goed zo schatje, laat je borsten eens zien”

“Jij eerst.”

Ik krijg een foto van hem: ik zie zijn stijve pik door zijn spijkerbroek heen, zijn bovenste knoop is open. Ook zijn overhemd is open en ik zie zijn woest aantrekkelijke lijf. Hij is gespierd, maar niet té en heeft veel tattoos. Zijn hals en mond staan nog net op de foto. Hij heeft een stoppelbaard. Grijs, want de man in kwestie is heel wat jaartjes ouder dan ik ben.

“Nu één met je gezicht, een gewone foto,” stuur ik hem.

“wis je hem”

“Natuurlijk, maar dat kun je ook zelf doen hè? Opa ;-)”

“nu krijg je hem niet meer. opa…”

Ik moet lachen. Hij vindt ons leeftijdsverschil niet zo leuk. Of beter gezegd: niet dat ik hem ermee plaag. Dat ik vijftien jaar jonger ben dan hij, dat vindt hij natuurlijk razend interessant. Net als dat ik hem – een heerlijke stoere, knappe silver fox – heel interessant vind. Hij is mijn George Clooney. We kennen elkaar uit zijn restaurant. Een vriendin nam me eens mee en naast het heerlijke eten en de leuke sfeer werd mijn blik steeds naar die aantrekkelijke man achter de bar getrokken. Duidelijk een soort manager, of misschien de eigenaar? Na een aantal bezoekjes vertelde ik hem een beetje aangeschoten dat ik hem zo’n knappe man vond en vroeg of hij Insta had. Had ‘ie niet, maar de volgende ochtend kreeg ik een volgverzoek van het nieuwe account van zijn restaurant. Vanaf daar ging het snel: de ongepaste DM’s vlogen heen en weer. Leuk, ware het niet dat we allebei getrouwd zijn.

Fuck it, denk ik. Ik trek mijn shirt uit en laat één bh-bandje van mijn schouder glijden. Ik maak een paar foto’s en stuur de beste.

“lekker… meer!”

Meer aanmoediging heb ik eigenlijk niet nodig. Ik ben al een beetje in de stemming gekomen en vind dit – ondanks de gevaren van sexting – toch altijd leuk. Met één hand houd ik mijn blote borst vast, op een manier dat mijn al hard geworden tepel door de vingers piept. Meer is er niet te zien. Ik stuur de foto zonder begeleidende tekst. Direct daarna maak ik nog een foto: nu één zonder bh, maar met mijn arm zo onder mijn borsten dat ze omhoog worden gedrukt.

“ik wou dat ik lekker op die harde tepels mocht zuigen”

Ik voel dat ik nat word. Daarom doen we dit keer op keer: het maakt me stiekem hartstikke geil. “Nu jij”, app ik hem. Ik krijg een foto terug van hem in zijn boxershort. Zijn pik laat zich van zijn beste kant zien. Hij komt er bijna uit aan de bovenkant.

“Ik kan niet wachten tot je me verwend met die lekkere pik van je”, stuur ik.

“dan zet ik je tegen de bar en neem ik je van achter”

“Hard?”

“zo hard als je wilt. ik trek aan je haren en sla je op je lekkere billen”

“Ga door…”

“dan draai ik je om, zet je op de bar en ga je likken tot je gillend komt”

“En dan zak ik op mijn knieën en mag je mijn mondje neuken”

“je maakt me gek, stuur een foto”

Ik trek mijn broek uit en met mijn duim trek ik het elastiek van mijn slipje een beetje naar beneden. Precies genoeg om het schaamhaar te zien wat ik – speciaal voor hem – heb laten staan. Ik druk op verzenden en krijg een video als antwoord. Hij staat zich af te trekken in de badkamer.

“Ben je alleen?”

“ja, alleen thuis”

“Zet je geluid aan, ik ga je bellen”

Zijn prachtige gezicht verschijnt op mijn telefoon. Hij kijkt geil en ik show mijn vibrator. Dan ga ik liggen en zet hem op mijn clitoris. Het is even klungelen, om zowel de camera als de vibrator op het juiste plekje te richten. Zijn beeld is ondertussen ook naar beneden gericht. Ik kan hem niet goed meer zien, maar eerlijk is eerlijk: dat vind ik niet zo erg.

“Fuck, wat ben je lekker geil,” zegt hij en ik kreun hard als antwoord. Ik gedraag me als een volleerde pornoactrice en moedig hem aan. “Wat is je pik lekker hard schat, ik wil hem in me voelen.” Als ik een blik werp op mijn telefoon zie ik hem steeds harder trekken. Ondertussen krijg ik een tintelend gevoel in mijn tenen en ik merk dat mijn orgasme eraan komt. Ik kreun hard en zet de vibrator nog een standje hoger. Ik kreun en kreun en schreeuw het uiteindelijk uit als ik klaarkom. Direct daarna verbreek ik de verbinding, terwijl ik mijn We-Vibe nog even zachtjes laat doorzuigen. Ik geniet nog na, als mijn telefoon piept.

“fuck dat was lekker”

“Doen we snel weer. Wis je alles? X”

 

 

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?