Fabiënne Schriek (26). Taboebreker van beroep

Fabiënne Schriek

Met een forse dosis nuchterheid en nonchalance doorbreekt de 26-jarige influencer talloze taboes. Ze is niet bang voor kritiek, verdient geld door haar lichaam te tonen op OnlyFans en is open over haar seksualiteit. De twintiger waarschuwt jonge vrouwen voor manipulatie van grote marketingbedrijven en media. ‘’Dat is de hoofdreden waarom vrouwen zo onzeker zijn over hun lichaam’’. Met haar bereik hoopt ze jonge vrouwen te inspireren om blij te zijn met hun lijf.

Plus Size model & influencer

Op 16-jarige leeftijd liep Fabiënne stage bij een fotograaf. Al snel kwam ze erachter dat die fotograaf shoots deed voor bekende merken. Ze gaf zich op, maar werd afgewezen omdat haar heupen te breed waren. Ondanks die tegenslag gaf ze niet op en nam in 2018 deel aan het televisieprogramma ‘Curvy Super Models’ in Nederland. Hierdoor kreeg ze flink wat bekendheid en leeft ze sindsdien van inkomsten uit haar modellenwerk, haar status als influencer en het posten van foto’s op OnlyFans.

‘Ik zoek de grenzen op’

Onlyfans is een abonnementendienst waar makers geld kunnen verdienen door inhoud te tonen aan hun ‘fans’. Vaak is dit pornografisch materiaal. Veel mensen hebben er een sterke mening over en bestempelen het als ordinair, maar Fabiënne bekijkt het anders: ‘’Typische bekrompenheid. Ik toon alleen maar foto’s met doorschijnende kleding en verdien daar €8.000,- per maand mee. Op Instagram doe ik hetzelfde maar verdien ik er niets mee. Dan is de keuze snel gemaakt’’. Bang voor vervelende reacties is ze niet. Sterker nog: ze zoekt grenzen op om er achter te komen welke mensen in haar ogen bekrompen zijn en welke niet. ‘’Het kaf van het koren scheiden’’, noemt ze het.

Openheid over seksualiteit

Ondanks de vele taboes die Fabiënne tegenkomt, ziet ze de toekomst rooskleurig in. In de sociale mediawereld merkt ze dat er steeds opener gesproken wordt over seksualiteit. Bijvoorbeeld over de vorm van schaamlippen, hoe je iemand fijn kunt bevredigen en welke standjes er allemaal zijn. Zelf omschrijft ze het zoals alleen Fabiënne dat kan: ‘’Tegenwoordig hoef je niet meer naar een of andere vage seksshop in een steegje om een sextoy te kopen. Het is nu allemaal veel toegankelijker’’.

Tot slot, wat zien we in Fabiënne’s portret volgens Fabiënne?
‘’Een vrouw die niet bang is om de wereld in haar eentje aan te kunnen. Mensen zijn zo veel op zoek naar goedkeuring van anderen, maar ik straal uit dat ik leef voor mijzelf.’’

Lees ook: Elvira (30). Een krachtige vrouw met een zijdezacht randje

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kom jij ons ook volgen?