Wat is lazy sex en waarom rust er een taboe op?

Bij een goede vrijpartij denk je al snel aan een energiek koppel dat allerlei standjes afwisselt en elkaar passievol bemint. Toch kan langzaam vrijen even plezierig zijn. Bijvoorbeeld ‘s ochtends of als je in een relaxte gemoedstoestand bent. Soms ben je gewoon toe aan een orgasme, terwijl je er weinig voor wil doen. Lazy sex biedt dan een uitkomst van jewelste!

Het grote voordeel van luie seks

Op luie seks rust een taboe; tijdens de seks hoor je alles te geven en dien je actief en veelzijdig te zijn. Want als een zeester liggen is een no-go. Althans, dat lijkt de norm. Gelukkig ligt de realiteit anders. Lazy sex is zelfs goed voor je relatie! Vooral voor koppels die hun handen vol hebben aan werk, kinderen, sport en andere zaken, biedt langzame seks een uitkomst. Lichamelijke connectie is essentieel om een relatie gezond te houden. Dat hoeft lang niet altijd met passionele, energieke seks.

De fijnste lazy sex standjes

‘Low-effort’ seksstandjes zijn ideaal om zonder al te veel moeite maximaal te genieten. Ontdek de extra mate van connectie wanneer je besluit langzaam en intiem te vrijen met de volgende standjes.

Sleepy spoon

De sleepy spoon is ideaal voor een luie zondagse vrijpartij op de bank of in bed. Doordat jullie beide op jullie zij tegen elkaar aan liggen is er voldoende lichaamscontact om opgewonden te raken. Als vrouw voel je met je billen zijn penis hard worden, terwijl je als man haar borsten aanraakt en kusjes in de nek geeft. Al vrijend is deze positie ideaal voor langzame, sensuele penetratie. Tijdens de seks hebben beide sekspartners de handen vrij om voor wat extra genot te zorgen zonder dat het veel moeite kost.

Toe aan nóg meer spanning zonder dat je veel moeite hoeft te doen? Probeer dan een duovibrator voor fijne trillingen. Ook verwarmend glijmiddel maakt de lazy sexy net iets heter.

Sleepy Spoon

Chill missionaris

De old school missionaris wordt gezien als het vanille-ijsje onder de seksstandjes. Het is heerlijk zonder dat het super speciaal is. Soms heb je daar nou eenmaal behoefte aan. Niets mis mee. Bijvoorbeeld na een lange uitslaapsessie op jullie vrije dag. Ga als vrouw comfortabel op je rug liggen, laat je partner jou ‘betreden’ en de rest gaat vanzelf. In plaats van je benen op zijn schouders leggen en het uitvoeren van andere acrobatische trucjes is het juist fijn om zo comfortabel mogelijk te liggen.

Focus je niet te veel op de handelingen, maar op het gevoel. Concentreer je alleen op de penetratie en je zult vroeg of laat een hevige emotionele en seksuele connectie voelen. Het voordeel van missionaris is dat je elkaar ondertussen gemakkelijk kunt aankijken en zoenen.

Chill missionaris

Flat doggystyle

Deze lazy sex positie is voor veel vrouwen een favoriet. Je hoeft alleen maar op je buik te liggen terwijl je vervolgens geniet van de penetratie. Als man leun je op je ellebogen of handen in de push-up positie. Het tempo wordt bij dit seksstandje voornamelijk bepaald door de man, dus goede communicatie is belangrijk. Ook is het lastig oogcontact te maken en te zoenen, maar soms is dat niet nodig. Om als vrouw de spanning op te voeren kun je hem seintjes geven door je billen omhoog te bewegen of aan te geven wat je lekker vindt.

Flat doggy is ideaal voor na een lange werkdag of een dagdeel vol sociale contacten. Even niks sociaals meer, maar gewoon puur genieten van het fijnste gevoel: seks!

Houd je ook van anaal genot? Dan leent deze positie zich ideaal voor het inbrengen van een vibrerende buttplug. Dubbele stimulatie op een luie zondag, terwijl je zelf niets hoeft te doen. Wat wil je nog meer?

Flat doggystyle

Lees ook: Dit zijn onze 7 favoriete anale seksposities

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?