Terug naar de natuur: natuurlijke toys en producten

natuurlijke toys

Tijdens een storing op sociale media roepen we massaal: wat heerlijk, die rust. Even geen berichtjes en sociale druk. News flash: daar kun je zelf ook voor zorgen. Kies voor echte me time. Zet die telefoon uit, vergeet alle drukte en ga back to basic met natuurlijke toys.

Back to basic: ga terug naar de natuur

We lijken in het drukke, dagelijkse leven allemaal te vergeten dat je niet altijd bereikbaar hóéft te zijn. Je telefoon heeft een uit-knop en er is heus geen man over boord als je een dag niet bereikbaar bent. Mis jij tijd voor jezelf, terwijl je juist wel een beetje rust kunt gebruiken? Kies voor jezelf en ga back to nature, waarbij rust, de natuur, zelfliefde, ontspanning en verwennen centraal staan. Hoe? Met natuurlijke toys en producten natuurlijk!

Natuurlijke toys: eco vibrators van Gaia

Speciaal voor de milieubewuste genieter, heeft Blush Novelties de Gaia collectie gelanceerd. Dit is een collectie met de eerste volledig biologisch afbreekbare vibrators. Er is bijvoorbeeld een krachtige bulletvibrator, die met krachtige vibraties jouw meest intieme plekjes stimuleert. De kleine biovibrator neem je makkelijk mee in je toilettas als je gaat kamperen. Vind je het prettig om je G-spot te stimuleren? Kies dan voor Gaia’s Eco G-spot vibrator. Deze heeft een gebogen kop, waarmee je jouw speciale plekje makkelijker kunt bereiken. Daarnaast kun je kiezen uit maar liefst vijf verschillende vibratiepatronen en vijf snelheden.

De vibrators van Gaia zijn leverbaar in vrolijke kleuren als groen, aqua en koraal. Ze zijn gemaakt van BioFeel, dit is een bioplastic op basis van maiszetmeel. Naast biologisch afbreekbaar, zijn de gebruikte materialen ook goed te recyclen.

Eco Premium luchtdruk vibrator van Womanizer

Ook het merk Womanizer – bekend van ‘s werelds eerste luchtdruk sextoy – stopt niet met innoveren. Onlangs brachten ze de premium luchtdrukvibrator uit in een eco-versie. Met luchtdrukstootjes wordt jouw clitoris gestimuleerd met maar liefst twaalf verschillende standen. Deze luxe clitorisvibrator zorgt voor ongekend genot en brengt zelfs vrouwen die moeilijk klaarkomen naar een hoogtepunt.

Deze eco toy is gemaakt van Biolene: dit is een vegan material, wat biologisch afbreekbaar is en een milieuvriendelijk alternatief voor plastic. Ook de verpakking is 100% groen. De toy zelf is recyclebaar. Bijzonder is dat je bepaalde onderdelen kunt vervangen mocht je vibrator het na lange tijd minder goed gaan doen. Er zit bijvoorbeeld een oplaadbare accu in die te vervangen is mocht dat nodig zijn.

Biologisch glijmiddel

Als je kiest voor natuurlijke toys, dan is het bijna vanzelfsprekend dat je ook kiest voor biologisch glijmiddel. Als je tenminste van het bestaan ervan af weet. Biologisch glijmiddel heeft voordelen, met als belangrijkste dat er geen schadelijke stoffen in je lichaam en in het milieu kunnen komen. Dit soort glijmiddel wordt namelijk geproduceerd zonder chemicaliën, parabenen en meestal ook zonder siliconen. En dat is ook goed nieuws voor iedereen met een gevoelige huid: de kans is groot dat jijeen biologisch glijmiddel veel beter kunt verdragen. Nog meer voordelen: bio glijmiddel is niet schadelijk voor condooms en vaak is de tube ook gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal.

Lees ook: Alles over biologisch glijmiddel

Ben je bang dat biologisch glijmiddel anders aanvoelt dan gewoon glijmiddel? Dat hoeft niet: het is net zo lekker glad als elke andere soort. Bovendien komt het net als traditioneel glijmiddel in allerlei soorten, zoals smaakjes glijmiddel en tintelend glijmiddel. Bekende merken met bio glijmiddel zijn Sliquid, BIOglide en HOT Bio.

Vegan condooms

Iedereen snapt dat als je veganistisch eet, je ook graag kiest voor vegan condooms. En nu deze diervriendelijke levensstijl steeds normaler en bekender wordt, worden jouw opties ook talrijker. Vegan condooms worden gemaakt van fair trade latex en komen in allerlei soorten: met ribbels, smaakjes of gewoon reguliere condooms met glijmiddel. Kies bijvoorbeeld voor de condooms van de merken Glyde en Mein Kondom. Zo kun jij veilig vrijen, zonder schuldgevoel.

Seks in de buitenlucht

En dan nog even iets heel anders, maar wel zeer toepasselijk als je voor natuurlijk wilt gaan: seks in de buitenlucht! Naast natuurlijke toys voor je back to basic avontuur, is het ook heerlijk om eens te kiezen voor ontspanning in de natuur. Seks in de buitenlucht is avontuurlijk, maar ook heel ontspannend. Pak nog snel een na-zomerdag mee en geniet van de zon op je gezicht, de wind op je blote huid, op een plekje waar niemand je kan zien. Uiteraard is dit vooral geschikt in een hutje op de hei, maar ook op een onzichtbaar plekje in de tuin kun je het eens proberen.

Lees ook: De spannendste plekken voor buitenseks

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?