Tien redenen waarom een vakantieliefde een geweldig idee is

vakantieliefde

Een vakantieliefde is magisch, maar houdt vaak op wanneer jouw koffers weer gepakt zijn. Dat wil niet zeggen dat de liefde niet echt is. Die warme gevoelens die jij hebt, kunnen in een paar dagen flink oplaaien. Zwoele zomeravonden, romantische zonsondergangen en dansen tot de zon op komt: alles wordt leuker (en heter) als je het deelt. En zorgen om later, die laat je lekker achter jou. Geniet van het nu. Er zijn wel tien redenen te bedenken waarom een vakantieliefde een geweldig idee is. Die delen wij graag met je!

1. Stap in de achtbaan van passie en lust

Er gaan weken, soms zelfs maanden overheen voor jij thuis in alle rust een relatie hebt opgebouwd. Waarom probeer je het niet eens anders aan te pakken? Een vakantieliefde kun jij vergelijken met de snelste Ferrari. Een unieke ervaring, vooral als je normaal gesproken rustig in de derde versnelling tuft in een burgerlijke wagen. Liefde, romantiek, maar ook passie en lust: met een vakantieliefde ervaar je alles in één. Binnen een paar dagen zijn jullie onafscheidelijk en dat voelt goed.

2. Liefde maakt het leven mooier

Het klinkt misschien gek, maar je kunt echt verliefd worden op iemand tijdens een korte reis. Soms weet je simpelweg na twee dagen al of jij van iemand houdt. Liefde maakt het leven mooier. Waarom zou je die interessante man of vrouw op afstand houden als jullie samen een onvergetelijke vakantie kunnen beleven? Denk niet na over hoe het gaat wanneer jij weer in het vliegtuig stapt. Maak je geen zorgen over of die liefde langer stand houdt. Dat zien jullie daarna wel. Geniet! En laat het gebeuren.

3. Romantische zonsondergang met een vakantieliefde

Een ondergaande zon op een unieke vakantiebestemming is een romantisch tafereel, waarbij jij helemaal tot rust komt. Beeld je jouw favoriete zonsondergang eens in. Bedenk daarbij een geweldige vakantieliefde, een intieme plek waarbij je in zijn of haar armen kruipt, een fles van jouw favoriete drank die jullie samen opdrinken… Het leven is mooi. Dat besef jij op momenten als deze des te meer.

4. Samen dansen: de spanning bouwt op

Vakantie betekent vaak genieten van eten, cocktails en ‘s avonds de dansvloer op. Sta jij dan langs de lijn te kijken of ga je er volledig voor? Geef je over aan de muziek, pak jouw vakantieliefde stevig vast en dans alsof jullie leven ervan af hangt. Pak elkaar vast, beweeg, je hartslag gaat omhoog en misschien zweet jij wel door die zomerse temperaturen. Dat is nog eens wat anders dan de mannen in Nederland. Niets is nog belangrijk, alles om jullie heen vervaagt. Dansen met een vakantieliefde is als één groot voorspel: het wordt steeds geiler en er is alleen oog voor elkaar. Ga vooral naar warmbloedige landen als Brazilië om een dansende partner aan de haak te slaan.

5. Voel je sexy door vakantieliefde

Een gebruinde huid, luchtige zomerkleding, een goede stemming en genoeg aandacht van menigeen. Het zijn de factoren die maken dat jij je ontzettend sexy en zelfverzekerd voelt. Vooral de speciale aandacht van één iemand in het bijzonder, geeft jou het gevoel dat jij de hele wereld aankan.

6. Samen alleen maar leuke dingen doen

Jij hoeft zijn of haar ondergoed niet te wassen, het huishouden is thuisgebleven, tussendoor hoef je niet te werken. Niets van dat alles: het is deze vakantie tijd om alleen maar leuke dingen te doen. En die beleven jullie samen. Het is mooi weer, de omgeving is fantastisch. Jij hebt alle tijd en ruimte om die ander te leren kennen. Er is geen stress, alleen maar lusten. Lasten? Die heb je niet.

7. Optimaal genieten van een hete partner

Een vakantieliefde neem je vaak niet mee naar huis. Dat is helemaal goed. Besef vooral dat het dus noodzaak is om optimaal te genieten van deze man of vrouw. Hij of zij ziet er fantastisch uit, misschien met een lichaam waarvan je slechts kunt dromen. Jij bent zijn of haar partner, al is het maar voor even.

8. Verrassende seks om nooit te vergeten

De één is temperamentvol, de ander hoffelijk en soms tref je iemand die altijd een glimlach op jouw gezicht weet te toveren. In de verschillende hoeken van de wereld, tref je vakantieliefdes met een eigen stijl, een eigen cultuur. Laat je meenemen in zijn of haar avances. Geniet van de opbloeiende liefde en de intieme momenten die erbij horen. Seks op vakantie is nog geiler dan thuis, vooral wanneer jij nieuwe sensaties ervaart. De technieken in bed die jij nog niet kent, zijn soms overweldigend en dat is heerlijk. Laat je verrassen, geef je over en vergeet deze momenten samen nooit meer. De kans is ook groot dat jij je bij een vakantieliefde minder schaamt dan bij een gewone liefde en je dus meer kunt laten gaan.

9. Een korte vakantieliefde heeft zijn voordelen

Een vakantieliefde laat je vaak achter op het strand, in de bergen of waar jij ook maar geweest bent. Een vakantieliefde kent door de korte, stormachtige periode vaak alleen maar mooie fases. Er is geen tijd voor problemen en tegen die tijd dat ze kunnen ontstaan, is het alweer de hoogste tijd om afscheid te nemen. Ben jij daar nog niet klaar voor? Houd vooral contact. Maar het is geen moeten. Het is goed en soms bevrijdend om te zeggen: dit was een fantastische tijd, maar nu gaan we allebei verder met ons leven.

10. De keuze voor een cocktail is jouw grootste zorg

Zonovergoten dagen, nachten die worden verlicht door de maan. Niets om over na te denken, behalve dan welke cocktail je moet bestellen. Samen een dutje doen na een frisse duik of zoeken jullie elkaar op om te genieten van heerlijke seks? Zelfs cynische mensen veranderen door een vakantieliefde in een hopeloze romanticus. Het kan een verslavend gevoel geven, een vakantieliefde en alle voordelen daarvan maken je soms high van aandacht en liefde. Op naar de volgende vakantie. En vergeet dan niet om condooms in te pakken.

Het afscheid van jouw vakantieliefde: en dan?

Wanneer het afscheid daar is, hebben jullie twee keuzes: houdt de vakantieliefde hier op of blijven jullie in contact met elkaar? Die keuze maak je misschien wat gemakkelijker wanneer jij weet: ben ik de enige vakantieliefde voor hem? Wonen wij dicht bij elkaar? Is deze vakantieliefde nu al zo serieus dat wij allebei hard willen werken om de relatie te laten werken? Ga ervoor als jij kansen ziet voor een toekomst samen. Het fijne is dat je tegenwoordig makkelijk contact kunt houden via WhatsApp en sociale media. Is je liefde een Casanova die werkt als clubpromotor op Ibiza? Dan is de toekomst voor jullie liefde misschien wat minder rooskleurig. Heb er dan vrede mee dat het afscheid ook echt een afscheid is en denk met veel plezier terug aan jullie avonturen.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?