Tijd voor zelfliefde💘

zelfliefde

In een roerige tijd waarin we connectie met anderen missen, is het belangrijk de connectie met jezelf aan te gaan. Laat je niet neerhalen door traditionele koppelgerichte framing, maar trek je eigen pad naar zelfliefde en seksualiteit. In welke vorm dan ook. Wie je ook bent, wat je ook doet: gun jezelf vandaag nét dat beetje extra liefde. Omdat je het verdient.

Ontdek je zelfliefde

Het is een misvatting dat je als vrijgezel altijd iemand nodig hebt om je seksualiteit en liefde mee te delen. Sterker nog: je eigen lichaam en je diepste behoeften ontdekken zorgt voor een hoop voldoening en zelfvertrouwen. Zelfs als je een geliefde hebt is zelfliefde essentieel. Niet alleen tijdens seks met jezelf, maar juist tijdens seks met je partner. Wat jij lekker vindt is belangrijk. Ontdek, ervaar en laat je verrassen door nieuwe facetten van je eigen seksualiteit. Verleg je grenzen, ga op seksuele ontdekkingstocht en laat je leiden door je gevoel.

Diepgang door connectie

Seksualiteit gaat dieper dan seks. Het betrekt je lichaam, je denkwijze, fantasieën en behoeften. Om er achter te komen wat het voor jou betekent is het zaak de connectie met jezelf aan te gaan en je verlangens te ontdekken. Hoe je dit doet? Door een hele dag jezelf op je gemak stellen en met je lichaam en geest bezig te zijn. Bijvoorbeeld door je sexual wellness home spa te creëren of je slaapkamer om te toveren tot het fijnste plekje van je huis. Ontdek je lichaam als nooit te voren en wees je hyperbewust van wat je voelt. Op die manier leer jij je lichaam op en top kennen en ‘upgrade’ jij je eigen seksualiteit naar het hoogste level!

Gun jezelf plezier

Het taboe op seksueel plezier wordt langzaam doorbroken. Hoewel seks met een partner als volkomen normaal wordt beschouwd, wordt er soms nog raar gekeken naar masturberen. Toch is het belangrijk om plezier met jezelf te hebben. Connectie, diepgang en plezier. Met die drie ingrediënten krijgt jouw zelfliefde een flinke oppepper. Dit is een proces dat niet van de een op andere dag bereikt is, maar deze koude 14 februari is daar het ideale startpunt voor. Leg de nadruk dit jaar een niet op liefde voor een ander, maar op onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Voor nét dat beetje extra spanning: shop de beste sekstoys voor vrouwen.

Lees ook: verleid je solo seksleven: tips en tricks

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?