Voor het eerst lesbische seks: tips voor de beste ervaring

Voor het eerst lesbische seks: tips voor de beste ervaring

Als jij voor het eerst een relatie hebt met een vrouw als vrouw zijnde, dan wil je vast graag weten wat je kunt verwachten. Misschien ontdek jij seks voor het eerst of ben je al wel met een jongen of man naar bed geweest. Wat kun je verwachten als je voor het eerst met een vrouw naar bed gaat? Voor het eerst lesbische seks: het is spannend en leuk tegelijk. Wij vertellen je er graag meer over.

Voor het eerst lesbische seks

Jij hebt een geweldige vrouw leren kennen en je verwacht dat jullie binnenkort verder zullen gaan dan alleen zoenen. Wat kun je verwachten, wat vindt zij fijn, wat kunnen jullie allemaal doen en hoe pak je het aan? Daarmee willen we je graag helpen.

Tip: praat met elkaar

Praat met elkaar over jullie verlangens. Jouw partner kan je waarschijnlijk prima vertellen wat zij lekker vindt. Mocht je het spannend vinden om over te praten als jij ‘nuchter’ bent, probeer het dan te doen als je seksueel opgewonden bent. Door de opwinding vervagen je grenzen en is het makkelijker om over seks en verlangens te praten. Vraag je partner of het okay is dat jij een vinger bij haar naar binnen brengt en of zij het prettig vindt. Misschien stuurt ze je hand een beetje bij: vat dat niet op als een belediging, maar als handig hulpje.

Bekijk ook: Praten over je seksuele verlangens

Voor het eerst lesbische seks: stimuleer haar erogene zones

De erogene zones van de vrouw zijn onder andere de borsten en tepels, de binnenkant van haar dijen en natuurlijk de clitoris, schaamlippen en vagina. Door haar erogene zones aan te raken, te strelen, zoenen en likken, maak je jouw partner heerlijk geil.

Lees ook: Dit zijn de erogene zones van de vrouw en zo stimuleer je ze

Doe het rustig aan

Als jij voor het eerst lesbische seks gaat hebben, besef je dan dat jullie het gewoon rustig aan kunnen doen. Er is geen enkele reden om direct all the way te gaan. Helemaal als jouw partner al meer ervaren is, zal ze begrijpen hoe spannend het voor jou is. Zoenen, haar borsten strelen en vingeren kan al een hele fijne ervaring zijn. Ga zover als jij wilt en geef duidelijk je grenzen aan.

Dit kun je allemaal doen bij lesbische seks

Strelen, zoenen, vingeren, beffen: allemaal dingen die mogelijk zijn tussen twee vrouwen. Wil je neuken, dan kan dat door een dildo of vibrator te gebruiken. Naast wat we al genoemd hebben, zijn er ook speciale seksstandjes die prettig zijn voor twee vrouwen. Het meest bekende standje is scharen, waarbij jullie met jullie clitoris over elkaar heen wrijven. Maar dat is lang niet elk standje dat jullie kunnen proberen. Lees meer over de lekkerste standjes voor vrouwen.

Leer je eigen lichaam kennen

Het voordeel van seks met iemand van hetzelfde geslacht is dat jij je kunt indenken hoe bepaalde aanrakingen bij haar voelen. Je weet dus bijvoorbeeld hoe belangrijk clitorisstimulatie is. En hoe lekker het kan voelen als je tepels op de juiste manier aangeraakt worden. Door je eigen lichaam goed te leren kennen, kan jij jouw partner beter en lekkerder verwennen.

Voor het eerst lesbische seks: beffen

Beffen schijnt voor veel vrouwen een van de spannendste dingen te zijn als ze voor het eerst lesbische seks hebben. We hebben er geen stap-voor-stap uitleg voor: iedereen is anders. Begin rustig, dat is ons beste advies. Streel haar schaamlippen met je tong, draai rondjes om de clitoris en zuig er zachtjes op. Jij kunt haar ook plagen, door haar dijbenen te kussen op het moment dat ze bijna klaarkomt. En vervolgens begin je natuurlijk weer van voor af aan.

Welke tips heb jij voor vrouwen die hun eerste keer nog gaan beleven?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?