Hoe kies je jouw eerste vibrator?

Hoe kies je jouw eerste vibrator

Kan je niet wachten om je eerste vibrator aan te schaffen, maar weet je niet welke je moet kiezen? Dan val je hier met je neus in de boter. In dit artikel kom je te weten welke vibratorsoorten er zijn én welke toy het best bij jouw wensen aansluit. 

Welke soorten vibrators zijn er?

Luchtdrukvibrators

De luchtdrukvibrator is met afstand de populairste sextoy voor vrouwen. Door subtiele luchtdrukgolven wordt je clitoris optimaal gestimuleerd. Op een dusdanig intense manier dat veel vrouwen die deze toy hebben, niet meer zonder willen. Vooral de Satisfyer Pro 2 is in trek. De recensies zijn lovend. De sextoy is voor zowel beginners als gevorderden geschikt. Het bezorgt je volgens honderden ervaringsdeskundigen ongekende hoogtepunten. Ideaal dus om de Satisfyer Pro 2 als eerste vibrator aan te schaffen. Bovendien is het een kleine, handig mee te nemen vibrator voor een aantrekkelijke prijs.

”De luchtdrukvibrator is de populairste sextoy voor vrouwen.”

Voor wie direct de crème de la crème als eerste vibrator wil, kiest de Womanizer Premium. Deze stille clitorisvibrator met een luxe design kent maar liefst 12 intensiteitstanden en is volledig waterproof. Als kers op de taart zit er een autopilotfunctie op dat ervoor zorgt dat de intensiteit van de luchtdrukvibratie subtiel wordt opgevoerd. Op die manier hoef je zelf niet aan de knoppen te zitten en kun je rustig genieten. Andere goed beoordeelde clitorrisvibrators voor beginners zijn de Satisfyer Pro Penguin en de Womanizer Liberty.

Lees ook: de beste high class sextoys voor vrouwen

G-spotvibrators

Ben je meer van de penetratie? Dan doe je er goed aan om als eerste vibrator een g-spotvibrator aan te schaffen. Door de veelal gebogen vorm van deze vibrators, wordt je g-spot gemakkelijk bereikt en gestimuleerd. In combinatie met trilfuncties zorgt het voor een intens vullend én tintelend gevoel. Voor alle ins en outs over de g-spot raden we je aan het volgende artikel te lezen.

Een eerste vibrator kiezen is knaplastig. Het aanbod is enorm en g-spotvibrators zijn er in allerlei verschillende vormen, maten en prijsklassen. Om je direct op weg te helpen is de g-spotvibrator van het merk EasyToys een veilige keuze. Deze waterbestendige toy doet wat het moet doen en is met een kleine twintig euro goed betaalbaar. Vind je het formaat wat aan de grote kant en wil je beginnen met een kleine g-spotvibrator? Dan is de mini-g-spotvibrator van hetzelfde merk een aanrader.

Als je gelijk topkwaliteit in huis wil halen is de Rose G-spotvibrator een keuze waar je geen spijt van zult krijgen. De luxe vormgeving in combinatie met de verschillende patronen en snelheden maakt deze toy een must-have voor iedereen die van g-spotstimulatie houdt. Het zelfde geldt voor de iets goedkopere variant van het merk Teazers.

Rabbitvibrators/tarzanvibrators

De tarzanvibrator – ook wel rabbitvibrator genoemd – is bedoeld voor penetratie én clitorisstimulatie tegelijkertijd. Ideaal dus als je gelijk flink uit wil pakken met je eerste vibrator. Wellicht dat deze vibrator met dubbele functie in eerste instantie heftig klinkt, maar dat is het alles behalve. Deze populaire sextoys voor vrouwen kent vaak meerdere vibratie- of luchtdrukstanden. Hierdoor kun je zelf kiezen welke trilintensiteit het best bij jou past. De gebogen ‘rabbit’ (soms ook dolphin of butterfly) komt op de clitoris terecht wanneer jij de vibrator inbrengt. Met een beetje oefening raak je zowel je clitoris als je g-spot; de ultieme manier van masturberen voor een spetterend hoogtepunt.

Aangezien je op zoek bent naar je eerste vibrator is de realistische rabbitvibrator van Teazers een uitstekende keuze. Op een toegankelijke manier maak je kennis met dubbele stimulatie aan de hand van één vibrator. Test de 10 verschillende vibratiestanden en kom er achter welke standje jou tot een hoogtepunt brengt. Een gelijksoortige toy – maar dan van het merk EasyToys – is de Lily vibrator. Beide toys haal je voor nog geen twintig euro in huis.

Voor wie direct uitgedaagd wil worden is de stotende rabbitvibrator een goede aankoop. De naam verklapt het al; de vibrator maakt stotende bewegingen. Op die manier word je automatisch gepenetreerd én krijgt je clitoris een flinke verwenbeurt. De beste Tarzanvibrator is de Satisfyer Pro G-spot rabbit. Hiermee stimuleer je zowel je g-spot als je clitoris door middel van vibratie en luchtdrukstimulatie. Een gouden combinatie met een prachtig design.

Lees ook: hoe kies je de beste tarzanvibrator?

Wandvibrators

De wandvibrator is uitermate geschikt als eerste vibrator. De microfoonvormige sextoy is van oudsher een massageapparaat ter ontspanning van rugspieren, maar toen het product zo’n 40 jaar geleden op de markt kwam werd het al snel voor andere doeleinden gebruikt. De ‘wand’ is een grote vibrator die wordt gebruikt voor krachtige clitorisstimulatie. Het bijzondere van de wandmassager is dat ze het vermogen hebben om vrouwen te laten klaarkomen die daar normaal gesproken moeite mee hebben. Dit komt voornamelijk door de krachtige vibraties en grote kop. Voor alle informatie over de wandvibrator raden we je aan dit artikel te lezen.

”De wandvibrator is van oorsprong een massageapparaat.”

De populairste aanbieder van wandvibrators is MyMagicWand. Ze verkopen de sextoys in verschillende kleuren en hebben meerdere opzetstukken voor wandvibrators. De massagestaaf kent 6 vibratiesnelheden, heeft een beweegbare kop en een lang snoer. De tweede aanrader is de Rosy Gold wandmassager. Het luxe design in combinatie met 10 vibratiestanden maakt deze toy ideaal voor externe stimulatie van de clitoris, tepels of andere lichaamsdelen.

Koppelvibrators

Ben je toe aan extra spanning in je seksleven? Probeer dan een koppelvibrator, ook wel duovibrator genoemd. Deze sextoys voor koppels zijn relatief nieuw in de markt en het aanbod stijgt in rap tempo. Zo zijn er duovibrators die je als vrouw indoet, waarna de man zijn penis óók inbrengt. Op die manier genieten jullie samen van vibratie. Het beste voorbeeld van zo’n sextoy is de We-Vibe Unite. Een andere populaire eerste vibrator voor koppels is de Pair vibrator van Teazers. Deze vibrator met ring waar de penis door kan, is een leuk ‘hebbedingetje’ om spannend en afwisselend te vrijen.

Vibrerende eitjes

Je hebt er ongetwijfeld weleens wat over gelezen: vibrerende eitjes. Deze kleine eivormige vibrators zijn ideaal als eerste vibrator. Het spannende van deze toys is de algehele beleving. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan je zelf (of je partner) de intensiteit van de trillingen bepalen. Dit is niet alleen sexy in de slaapkamer, maar juist daarbuiten. Gebruik het eitje stiekem in openbare ruimtes en geniet van de spanning. De wat luxere trileitjes zijn draadloos bestuurbaar. Wil je eerst testen of het wat voor je is? Dan zijn er voor nog geen tien euro exemplaren beschikbaar, weliswaar mét draadje. Om erachter te komen welk vibrerend eitje bij jouw past raden we aan de volgende blog te lezen. Ben je helemaal enthousiast over op afstand bestuurbare sextoys? Lees dan: de beste hands-free sextoys voor vrouwen.

Als je nog onbekend bent met vibrerende eitjes raden we je aan om te beginnen met het Vibratie Ei van het merk Easytoys. De prijs-kwaliteitverhouding is in orde en het eitje is op afstand bestuurbaar. Een ander op afstand bestuurbaar vibrerend eitje dat goed in de smaak valt is de Rosy Gold. Naast dat het design een lust voor het oog is, is het ook nog eens een lust voor je lichaam 😉 Wil je gelijk een high class sextoy? Dan is LUVV EGG of de Lovesense Lush2. Beide toys zijn waterproof, op afstand bestuurbaar en hebben krachtige vibraties voor de onvergetelijke orgasmes.

Conclusie

Dankzij dit artikel heb je een goed beeld van welke vibrators er bestaan en welke toy het best bij jou past. Het is duidelijk dat niet één specifieke vibrator geschikt is als eerste vibrator. Het hangt er voornamelijk van af wat voor stimulatie jij het fijnst vindt: clitoraal, vaginaal, groot of klein. Met dit artikel als leidraad kan het niet anders of jij hebt je eerste vibrator al op het oog. Veel sextoyplezier!

Lees ook: seks op afstand: deze toys maken het mogelijk

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?