De eerste keer seks met een man én een sextoy

De eerste keer seks met een man én een sextoy

In een mensenleven zijn er talloze eerste keren. Zo ook op het gebied van seksualiteit. In de serie ‘Mijn eerste keer’ beschrijven vrouwen hun eerste keer: zoenen met iemand van hetzelfde geslacht, een trio, vreemdgaan of seks onder invloed. Linda (37) werkt als freelance schrijver voor Pabo Magazine en vertelt over haar eerste keer seks met een man én een sextoy.

Sextoys: niet alleen voor sologebruik

Hoewel vaak wordt gedacht dat vibrators en andere seksspeeltjes alleen geschikt zijn voor soloseks, ontkracht ik dat graag. Natuurlijk is een vibrator een heerlijke oplossing om gepenetreerd en gestimuleerd te worden als je single bent en geen behoefte hebt aan een onenightstand. Maar sextoys zijn niet alléén geschikt voor singles en hoeven ook niet stiekem gebruikt te worden zonder dat je partner het weet. Een speeltje voor één persoon kan heel goed gebruikt worden door twee personen. Ook komen er steeds meer speciale koppeltoys op de markt. Daarover later meer.

Mijn eerste keer seks met een man en een sextoy

Ik liet jullie al kennismaken met Robin in mijn artikel waarin ik schreef over de eerste keer dat ik vreemd ging. Aangezien we nog tieners waren toen we elkaar leerden kennen, hebben we regelmatig geëxperimenteerd. Toen ik mijn eerste vibrator kreeg, was hij dan ook degene die er, net als ik, razend nieuwsgierig naar was. De eerste keer dat ik hem liet zien was hij wat geïntimideerd door het formaat, maar dat maakte al snel plaats voor enthousiasme. Het was een bijzondere ervaring: hij zat op zijn knieën en volledig gekleed tussen mijn benen, terwijl ik bloot en op mijn kwetsbaarst op bed lag. Met wat glijmiddel ter ondersteuning drukte hij die heerlijke, grote vibrator steeds wat verder naar binnen.

Ik genoot van zijn dominantie, omdat hij alle touwtjes in handen had

Wie van ons meer opgewonden werd van dit hele spektakel weet ik niet. Ik genoot ontzettend van het formaat en de vibraties van de vibrator, maar minimaal net zoveel van de dominantie van Robin, die alle touwtjes in handen had. Hij vond het tegelijkertijd super opwindend om dat ding in mij te zien verdwijnen en me op die manier te verwennen. Aangezien we het nog vaak hebben herhaald en ook met andere toys, kan ik wel zeggen dat het een groot succes was. Ook filmpjes of voiceberichtjes sturen terwijl je masturbeert met zo’n speeltje is een spannende manier om de ander op te winden. Seks met een man en een sextoy tegelijkertijd: ik vind het een verrijking van mijn seksleven.

Voordelen van sextoys gebruiken met een partner

Een speeltje gebruiken met je partner kan wat onwennig voelen, maar je kunt het altijd eens proberen. Misschien ontdek je een heel nieuwe wereld, of je komt er juist achter dat het niks voor jullie is. In mijn ogen, zijn dit de voordelen:

Je geniet van andere sensaties

Een trillende vibrator voelt nu eenmaal anders aan dan een penis. En dat is lekker. Net zoals dat een cockring er voor hem voor zorgt dat de seks anders aanvoelt (en voor jou ook als het een vibrerend exemplaar is).

Seks met een man en een sextoy: je kunt elkaar dubbel verwennen

Als hij jou penetreert met een vibrator, dan heb jij alle kans om zijn penis te verwennen met je mond of handen. Win-win voor jullie allebei!

Het is spannend

Het is spannend en opwindend om samen iets nieuws te ontdekken. Seks met een man en een sextoy is een leuke manier om je seksleven een oppepper te geven. Misschien bevalt het jullie goed en kun je het vaker doen. Het kan ook zijn dat het helemaal niet bevalt, maar dan heb je in elk geval nog een lekker speeltje voor sologebruik.

Betere communicatie voor stellen

Opmerkelijk, maar waar: uit onderzoek blijkt dat stellen die samen sextoys gebruiken beter communiceren. Zo durven koppels elkaar beter aanwijzingen te geven wat zij lekker vinden en waar dat gevoelige plekje zit. Ook vinden stellen die samen sextoys gebruiken het makkelijker om over seks te praten dan stellen die dat niet doen.

Meer kans op een orgasme voor de vrouw

Zoals veel mannen – maar lang niet allemaal! – wel weten, krijgen de meeste vrouwen geen orgasme als ze alleen worden gepenetreerd. Stimulatie van de clitoris is daarom altijd een goed idee: of hij het nu doet of jij, met vingers of een toy. Kies bijvoorbeeld voor de waanzinnige Womanizer Liberty of Satisfyer Pro 2 Next Generation vibrators. Dit zijn luchtdrukvibrators die je door middel van luchtdrukstootjes een heerlijk en intens orgasme geven. Handige standjes zijn de missionaris met een kussen onder je billen, waarbij de man met zijn bovenlichaam rechtop blijft, of doggy style.

Sextoys om samen te gebruiken

In feite kun je bijna elke sextoy samen gebruiken. Of het nu een speciaal ontworpen koppeltoy is of gewoon een speeltje voor sologebruik: dat maakt niet veel uit.

Duo vibrator

Een duo vibrator kan door heterostellen gebruikt worden. De vibrator heeft een soort platte C-vorm en wordt gedragen door de vrouw. In beide uiteindes zit een motortje. Het kleinste deel wordt ingebracht in de vagina en stimuleert de G-spot.  Het dikke deel bevat de bediening en vibreert tegen de clitoris. Het unieke van deze vibrator is dat je partner jou kan penetreren terwijl je de toy draagt. Zo geniet hij ook van de trillingen.

We-Vibe kwam als eerste met dit soort duo vibrators op de markt. Populair is bijvoorbeeld de Unite. De Double Joy koppel vibrator werkt op een soortgelijke manier. Deze heeft ook een app waar je de vibrator mee kunt bedienen.

Lees ook: seks op afstand: deze toys maken het mogelijk

Vibrerende cockring

We noemden hem eerder al even: de vibrerende cockring. Dit is een ring van zacht materiaal zoals siliconen, die je om de halfslappe penis schuift. De erectie van je partner blijft langer aanwezig en is steviger, wat voor jullie beiden prettig is. Daarnaast heeft een vibrerende cockring een bulletvibrator, die jouw clitoris kan stimuleren. Een goed standje is de cowgirl, waarbij jij bovenop je partner zit.

Welk seksspeeltje gebruik jij het liefst met je partner?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?