FALL in love met… herfst

De herfst sluipt jaarlijks ons leven binnen. De warme zomerdeken wordt langzaam van ons losgetrokken terwijl een gure wind in ons gezicht waait. Bladeren verkleuren in ontelbaar tinten oranje en dwarrelen naar de grond. In tegenstelling tot ons verlangen naar intimiteit, dat stijgt. Daarom is dit kleurrijkste jaargetij ideaal voor een flinke portie (zelf)liefde. Geen ruimte voor herfstblues; wij nemen je mee op jouw sexual journey: Fall in love met… de herfst. Tijd voor innerlijke kleur, warmte en wellust.

Wat verandert er aan ons lichaam en geest?

Herfst staat voor transformatie. Het landschap verandert in een schilderachtige oase van kleuren. Ondanks de pracht en praal is het voor veel mensen tijd om het mentale vizier op scherp te zetten. De komst van kou, regen en wind met warme zomerherinneringen vers in het geheugen valt zwaar. Een donkere herfstdip ligt op de loer. Niet als het aan ons ligt. Remedie? Liefde.

Bekijk de herfst vanuit een gloednieuw perspectief en fall in love met je lichaam. Ga net als de herfst een kleurrijke transformatie aan door unieke aandacht aan je lijf te schenken. Wij helpen jouw seksleven deze maand meer diepgang te geven met behulp van lovetips en luxe toys. Voer de temperatuur in je slaapkamer alvast op en let the journey begin.

Liefde voor verandering

Van jongs af aan gaat deze jaargetijverandering gepaard met nieuwe gebeurtenissen. Als kind refereerde je de herfst aan een nieuw schooljaar; een nieuwe agenda kopen, nieuwe schriftjes, een nieuwe klas. Soms ook een nieuw sportteam. Kortom: alles vernieuwde. Nu als volwassene is dat niet anders en staat er een een nieuw werk- én liefdesjaar in het verschiet. Tijd voor een frisse start, ook op seksueel gebied. Onze luxueuze producten helpen jou je lichaam optimaal ontdekken.

“De testosteronlevels zijn bij zowel mannen als vrouwen het hoogst in de herfst.”

Niet alleen wij denken dat een nieuw jaargetij goed is voor veranderingen in jezelf, de wetenschap beaamt dat. Ons gedrag verandert elk seizoen. Zo slapen we in de winter 20 minuten langer, maakt de zomer ons avontuurlijk en laat de lente ons meer voelen. De herfst staat voor verkoudheidjes en melancholie. De beste oplossing volgens onderzoekers… je raadt het al: liefde! Meer aandacht besteden aan (zelf)liefde zorgt voor het vrijkomen van gelukshormoon dopamine. Ook seks helpt daarbij. De kans is ook groot dat je vaak opgewonden bent. De oestrogeen- en testosteronlevels zijn doorgaans hoger in de herfst. Dat belooft een groot sensueel spektakel te worden!

Sexual wellness

Tijd om het herfstgevoel door te vertalen naar je slaapkamer. Dit kan solo of samen met je bedpartner. Het ultieme selflove gevoel creëren doe je met de betrouwbare Satisfyer. Als beginner weet je niet wat je meemaakt, als je er bekend mee bent weet je welke kwaliteit je kan verwachten.

Toe aan luxueuze vernieuwing? Fantasy For Her is hét merk als je de transformerende herfstsferen door wilt laten spelen in je slaapkamer. De paarse toys zijn onderscheidend in uiterlijk en werking. De toys bewegen, verwarmen, zuigen en roteren voor een onvergetelijke lichaamsreis. Tot slot willen we je onderstaande mushroom massager niet onthouden. Herfstiger kan niet!


Als koppel is de herfst een uitgelezen mogelijkheid om de diepte in te gaan. Letterlijk en figuurlijk. De herfst laat de simpele lente- en zomerlust achter zich en richt haar pijlen op sensuele kwaliteit. Masseer elkaar met luxe massageglijmiddel en ontdek elkaars diepste verlangens. Neem op een regenachtige dag het heft in eigen handen door jezelf sensueel in de watten te leggen.

Samen op ontdekkingsreis

In oktober omarmen we de herfst. In een artikelenreeks lees je alle ins en outs over het belang van zelfliefde, hoe je optimaal voor jezelf zorgt én maak je kennis met onze vernieuwende producten. Zet de verwarming hoger, duik onder een kleedje op de bank en laat je verrassen. Zeg voorgoed gedag tegen de herfstblues en verwelkom de geur en kleur van de herfst. Wie weet wordt het je nieuwe favoriete seizoen ;-).

Lees ook: Het belang van zelfliefde

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?