Erotisch verhaal: met het broertje van mijn vriend #3

Erotisch verhaal

“Is je deur open?” app ik Aaron als Kevin in slaap is gevallen. Na ons avontuurtje in het toilet van de boot heb ik zin in meer. Hij stuurt me een foto terug van zichzelf met alleen een handdoek om, zo te zien komt hij net onder de douche vandaan. Ik vat het maar op als een ‘ja’ en sluip het bed uit. Zachtjes sluit ik onze slaapkamerdeur en open die van Aaron aan de andere kant van de overloop. Ik heb alleen mijn lingerie aan en kan mezelf wel voor mijn hoofd slaan dat ik niet even een shirt heb aangetrokken. Aaron staat voor de spiegel en wrijft met een handdoek zijn blonde haar droog. Het staat alle kanten op en hij ziet er zowel onschuldig als woest aantrekkelijk uit. De handdoek die op de foto nog om zijn heupen hing, ligt nu in zijn handen. In vol ornaat staat hij voor me, met een halfstijve piemel. Ik sluit de deur snel en loop naar hem toe. Met een grote glimlach bekijkt hij me. Ik draag de bralette die hij eerder op de avond al zo kon waarderen, maar nu ziet hij het bijpassende broekje pas. Niet voor lang trouwens: in een recordtempo staat hij naast me en liggen zijn handen op mijn billen. Het broekje belandt een seconde later op de grond.

“Ik heb een verrassing voor je”

Zachtjes drukt hij me achteruit naar zijn bed. Ik ga zitten en zak achterover als hij bovenop me kruipt. Zijn wang schuurt over die van mij en ik geniet van zijn sterke lichaam op het mijne. Als hij me kust, zoen ik hem gretig terug. Zijn piemel is inmiddels helemaal opgericht. “Ik kan niet te lang wegblijven,” zeg ik terwijl ik naar adem snak. “Dat is jammer, want ik heb een verrassing voor je,” zegt hij. Ik trek een wenkbrauw op en wacht tot hij verder gaat. Zijn hand beweegt onder het kussen naast me en hij haalt er twee tepelklemmen onder vandaan. Ik kijk ademloos toe: zoiets heb ik nog nooit geprobeerd. “Ik heb ze speciaal voor jou gekocht,” fluistert hij, terwijl hij een knijpertje opent en weer sluit. “Ik weet hoe lekker je het vindt als ik met je borsten speel.” Hoewel we pas een paar keer seks hebben gehad, heeft ‘ie dat signaal goed opgepikt.

Uitdagend kijkt hij me aan

Ik heb er niks tegenin te brengen. Terwijl hij mijn top naar boven trekt, vraag ik me af of het pijn zal doen. Maar voordat ik daar achter kan komen, kust Aaron mijn tepel. Ik kreun. “Ik zou hier uren op willen zuigen,” zegt hij terwijl hij me aankijkt. “Misschien moet je dan toch eens bij me langskomen als ik alleen ben,” antwoord ik. Het vliegt eruit voordat ik er erg in heb en van schrik sla ik mijn hand voor mijn mond. Kevin en ik wonen niet samen, maar het is natuurlijk helemaal geen goed idee om zijn broertje langs te laten komen. “Misschien wel, inderdaad,”  zegt hij lachend, terwijl hij mijn hand voor mijn mond weghaalt en met zijn vinger mijn lippen overtrekt. “Ben je er klaar voor?” vraagt hij terwijl hij een tepelklem pakt. Ik knik: “Doe je voorzichtig?” “Natuurlijk.” Hij opent het knijpertje en zet hem op een tepel, waarna hij het loslaat. Het voelt gek, maar niet pijnlijk. Ik kijk naar beneden en moet even wennen aan de looks.

“Dit is echt het beste uitzicht ooit”

Terwijl hij me bewonderend bekijkt, vraagt hij: “Hoe voelt het?” “Lekker?” antwoord ik. Hij knikt goedkeurend en wrijft met zijn penis tegen me aan. Ik richt me op en druk hem opzij. “Ga op je rug liggen,” zeg ik hem. Ik weet niet waar ik het lef vandaan haal, want ik voel me super kwetsbaar met die gekke klemmen op. Maar Aaron is hartstikke opgewonden en ik ben dat ook. Het avontuurtje op de boot was gewoon wat voorspel. Ik ga bovenop zijn piemel zitten, maar laat hem nog niet naar binnen glijden. Met mijn onderlijf draai ik rondjes over zijn lichaam, waarbij ik zover naar achteren beweeg dat mijn clitoris ook wordt gestimuleerd. Met zijn armen onder zijn hoofd kijkt hij naar me. “Dit is echt het beste uitzicht ooit,” zegt hij zachtjes. Ik moet glimlachen en buig me voorover om hem te kussen. Zijn penis floept omhoog tegen me aan. Genietend sluit hij even zijn ogen.

Hij trekt er zachtjes aan

Met een soepele beweging glijdt hij in me. Net als de vorige keer gebruiken we geen condoom. Een beetje dom, maar ik ben aan de pil en heb geen zin in gedoe. Ik kreun als ik hem helemaal in me voel en beweeg op en neer. De tepelklemmen bewegen vrolijk mee en ik zie Aaron ernaar kijken. “Wat vind jij ervan?” vraag ik hem. Ik voel me er erg onzeker door, al is het gevoel erg fijn. “Super geil,” fluistert hij in mijn oor. Hij steekt één hand uit en trekt zachtjes aan één van de veertjes. Het klemmetje springt van mijn tepel en valt op zijn borst. We moeten er allebei om lachen en ik voel mijn onzekerheid verdwijnen. Aaron knijpt hard in mijn tepel en zet de klem er dan weer op. “Mag ‘ie strakker?” vraagt hij. Ik knik. Zachtjes draait hij aan het wieltje en ik voel hoe de klem harder in mijn tepel knijpt. Het is een ongekende sensatie en lekkerder dan ik ooit had durven dromen.

Snel trekt hij de deken over ons heen

“Je bent echt geweldig,” zegt Aaron nadat hij me op mijn rug heeft gelegd. “Hoe kan ik je overtuigen om bij Kevin weg te gaan?” Terwijl hij dit zegt, dringt hij bij me naar binnen. Ik stoot mee met zijn bewegingen, om hem dieper in me te voelen. “Aaron, nee. Niet zulke dingen zeggen. Verpest het nou niet.” Ik zie zijn mooie gezicht een beetje betrekken, maar hij houdt zich groot. “Ik moet steeds aan je denken,” zegt hij terwijl hij me in mijn nek kust. “Ssst,” fluister ik terug. Ergens in het huis wordt een wc doorgespoeld en snel trekt hij de dekens over ons heen. Zachtjes stoot hij in me en opeens voelt alles heel intiem aan, zo dicht bij elkaar, samen onder de deken. Heel anders dan de geile seks die we de eerste keer in het badhokje hadden. Ik schrik er een beetje van. Terwijl ik met mijn handen door zijn haar woel, moedig ik hem aan met stoute woorden om me harder te nemen. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen.

Goedkeurend kreunt hij

Hard stoot hij in me, terwijl hij aan de tepelklemmen trekt. Als ik een hand naar mijn clitoris breng om mezelf te vingeren worden zijn ogen groot. Goedkeurend kreunt hij, terwijl hij steeds harder beweegt. Ik ben ontzettend nat en de klemmen doen hun werk goed. Met één hand op zijn bil en mijn andere tussen ons in, vinger ik mezelf naar een hoogtepunt. Ik probeer me in te houden, maar slaak toch een harde kreun als ik kom. Vlak daarna komt hij ook klaar. Terwijl hij uithijgt in mijn nek, streel ik zijn nek en kus hem op zijn wang. Voorzichtig verwijdert hij de tepelklemmen en kust mijn borsten. “Deze bewaar ik voor de volgende keer,” zegt hij met een glimlach. Ik kus hem en trek dan snel mijn ondergoed weer aan. Als ik weer in bed lig, denk ik aan zijn mond op de mijne. De kriebels in mijn buik probeer ik te negeren.

*Wordt vervolgd*

Lees hier deel 1 en deel 2.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?