Erotisch verhaal: Thuiskomen 2

erotische verhalen

Steffen en ik modderen maar wat aan. Op zich is onze relatie leuk, maar hij is volgens mij niet eerlijk en ik ben hem nooit echt trouw geweest. Heeft dit dan eigenlijk wel toekomst, vraag ik me af. Ik bedenk me dat als ik onze relatie echt een kans wil geven, ik moet kappen met Nick. Ook bij hem voel ik twijfels. Maar hij lijkt juist aanhankelijker dan normaal.

Lees ook deel 1: Thuiskomen – haar kant

Kun je bellen?

Ik merk het aan alles: hij appt me vaker, ook over dingen die niks met seks te maken hebben. In het weekend stuurt hij opeens berichtjes, terwijl dat tegen al onze afspraken indruist. “Kun je bellen?” appt hij. Ik twijfel. Ik lig heerlijk op de bank een serie te bingen en ben niet voorbereid. Oh what the hell, denk ik, terwijl ik mijn telefoon pak. “Ik mis je en wil je zien,” zegt hij bij wijze van begroeting. “Kom naar mijn huis.” Ik twijfel, want zijn huis is grotendeels off-limits geweest. We gaan vaker naar een hotel of hij komt bij mij. Letterlijk en figuurlijk. Stiekem voel ik me de laatste tijd de ‘machtige’ van ons tweeën. Hij wil me zo graag, het windt me op. En dus ga ik.

Ik bedenk een smoes voor als we betrapt worden

Op de fiets naar zijn huis denk ik na over een excuus als we betrapt worden. Uiteraard is dat niet míjn probleem, maar dat kan het wel worden. En met een vrouw en drie tieners zijn er nog wel wat kansen om betrapt te worden. Ik kan me voordoen als een oude kennis, als één van hen toch per ongeluk de deur open doet. Of kan ik zeggen dat ik eigenlijk ergens anders had moeten zijn? Al mijn zorgen zijn voor niks geweest, de deur staat al op een kier als ik aan kom. Mijn fiets heb ik een stukje verderop geparkeerd. Nick hangt tegen de muur, hij kijkt nonchalant en geil. God, wat is hij vreselijk aantrekkelijk. Zonder iets te zeggen loop ik naar hem toe en zoen hem. Hij ruikt net zo lekker als altijd en ik kan niet wachten om hem in me te voelen. “Neem je jas mee,” zegt hij terwijl we naar boven lopen. “Als je maar niet denkt dat ik uit het raam klim als je vrouw thuiskomt,” grap ik.

Hij trekt me mee de badkamer in

Boven trekt Nick me mee de badkamer in en draait de deur op slot. Ons vaste en favoriete plekje, ik ben er dol op. Zijn huid is nog steeds bruin van de zomervakantie, zie ik als ik zijn shirt uittrek. En dat terwijl ik zelf alweer bijna licht geef. Met mijn nagels krab ik over zijn rug: plagerig. Ik weet dat hij het heerlijk vindt en tegelijkertijd haat, omdat ik zo krassen op zijn huid achterlaat. Hij zoent me in mijn nek en ik laat mijn handen over zijn rug glijden, terwijl zijn handen mijn billen masseren. Ik voel zijn penis groeien tegen mijn benen en heb zin. Met een hand vol douchegel masseer ik zijn lichaam. Als laatste zijn penis en ballen. Met één hand masseer ik zijn ballen, terwijl ik langzaam op mijn knieën zak. Eerlijk is eerlijk: orale seks, ik ben er niet dol op. Maar frisgewassen in de douche vind ik het goed te doen. Ik neem zijn pik vol overgave in mijn mond en zuig hem zo ver mogelijk naar binnen. Ondertussen probeer ik niet te denken aan alles wat er mis kan gaan. Want al mijn smoesjes zijn voor niks geweest, als iemand ons hier betrapt. Ik lik zijn pik van boven tot onder en besteed extra aandacht aan zijn eikel. “Stop, Lin,” zegt hij en ik knijp hem plagerig nog eens extra in zijn balzak. “Fucking lekker,” zucht hij met zijn ogen dicht.

Ik heb een cadeautje voor je

Ik kom omhoog: nu is het mijn beurt om verwend te worden. Met mijn rug leun ik tegen zijn buik, terwijl hij me vakkundig inzeept. Hij begint bij mijn schouders, maar al gauw vinden zijn handen hun weg naar mijn borsten. Met gretige bewegingen draait hij rondjes met het doucheschuim, glibberend over mijn tepels. Zijn penis drukt tegen mijn billen. Ik buig een beetje voorover en ga op mijn tenen staan, zodat hij makkelijker naar binnen kan glijden. “Ik heb je gemist,” fluistert hij geil in mijn oor. Ondertussen glijden zijn handen met doucheschuim nog steeds over mijn lichaam. Tergend langzaam komen ze in de buurt van mijn clitoris, maar niet voor hij uitgebreid mijn liezen heeft gestreeld. Met zijn linkerarm stevig om me heen glijdt hij met gladde vingers over mijn klit. Ik ben hartstikke nat en geil, maar de houding is onhandig.  Ik wip van zijn penis en draai me om. “Kom, ik heb een cadeautje voor je.”

Wil jij ze strakker draaien?

Half afgedroogd staan we in zijn slaapkamer. Ik krijg een déjà vu: onze sekssessies beginnen nagenoeg altijd in de badkamer. “Wat is het,” vraagt hij nieuwsgierig. Ik pak mijn tas en ga met mijn rug naar hem toestaan, terwijl hij op zijn rug op bed gaat liggen. Ik slik, nerveus, en draai me om. Op mijn tepels prijken tepelklemmen: zwart met veertjes. Ik voel me opgewonden en ongemakkelijk tegelijkertijd. “Wat een geil ding ben je ook,” zegt hij, terwijl hij zijn armen uitstrekt en omhoog komt. Zachtjes trekt hij aan één van de veertjes. Hij schiet direct van mijn tepel en ik lach. Zo vanuit mijn eigen perspectief ziet het er belachelijk uit, die tepelklemmen. Maar het voelt fantastisch. “Wil jij ze strakker draaien?” vraag ik hem. Ik vind het lekker als hij me een beetje pijn doet. Hij kijkt geiler dan ooit, als hij aan de klemmetjes draait. Ik druk hem weer achterover, zodat hij opnieuw op bed komt te liggen. Met mijn knieën op het bed steunend, zak ik voorzichtig over zijn pik. Hij glijdt zo naar binnen en ik geniet van het gevulde gevoel. Nick kreunt, hard. Hij kan zijn ogen niet van mijn borsten houden. Ik beweeg van voor naar achter, terwijl ik in zijn tepels knijp.

Opeens klapt de voordeur dicht

We bewegen steeds sneller, als opeens met de klap de voordeur dichtvalt. Ik heb geen sleutel of wat dan ook gehoord en Nick schrikt zich duidelijk kapot. Ik spring van hem af en kijk hem aan. Hij grijpt een joggingbroek van de grond en sist: blijf hier. “Hey!” roept hij ondertussen door het trapgat naar beneden. Ik sta verstijft van schrik en zoek mijn kleren bij elkaar. Ik doe net mijn jas aan, als Nick weer binnenkomt. “Dochter is ziek thuisgekomen. Ze ligt nu op de bank met de tablet, ik heb gezegd dat ik net wilde gaan douchen,” zegt hij, terwijl hij de slaapkamerdeur op slot draait. Hij zoent me, maar ik druk hem weg. “Ben je gek geworden?” sis ik. “Nee Lin, kom op: laten we lekker komen,” hijgt hij in mijn hals. Zijn broek ligt inmiddels weer op de grond. En ja hoor, zijn penis staat paraat. Nog opgewonden van een paar minuten geleden laat ik me op bed vallen. Nick trekt mijn broek en slipje uit en duikt vol overgave tussen mijn benen.

Ik heb geen zin om te protesteren, al voel ik me een beetje schuldig

Met een lange haal likt hij over mijn schaamlippen. Hij doet het nog een keer, nu terwijl hij mijn lippen spreidt. Zijn tong draait rondjes op en om mijn clitoris en ik voel zijn stoppels prikken. Met zijn ogen dicht reikt hij naar het nachtkastje en grijpt er een vibrator uit. Ik heb geen zin om te protesteren, al voel ik me een beetje schuldig tegenover zijn vrouw. Met zijn tong op mijn clitoris en een vibrator tegen mijn G-spot bouwt de spanning zich op. Ik wil het uitgillen, maar houdt me in. In plaats daarvan druk ik zijn gezicht hard tegen me aan terwijl ik kom. Grijnzend kust hij me, terwijl hij de vibrator op bed gooit en in vol ornaat voor me komt zitten. Hij zet plagend zijn eikel tegen me aan en wrijft omhoog en naar beneden. Ik ben zo gevoelig, alles klopt nog. Dan, in één krachtige beweging, stoot hij naar binnen. Ik hou zijn billen vast, terwijl Nick op een tepel zuigt. Hij bijt er zachtjes in en ik stoot wild met hem mee. “Spuit me vol,” fluister ik en snel daarna komt ‘ie. Ik lach stiekem, de magische woorden. Vijf minuten later staan we aangekleed op de overloop. Hij gaat koffie maken en terwijl het apparaat de bonen maalt, zal ik naar buiten vluchten. Weer ontsnapt, denk ik, terwijl ik nagenietend op de fiets spring.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?