Erotisch verhaal: Thuiskomen – haar kant – deel 3

erotische verhalen

Ik heb mezelf nog zó beloofd om niet meer op zijn appjes en mails te reageren. Maar voor ik het weet staat hij opeens in mijn huis en drukt hij me weer tegen het aanrecht: zijn handen trekken gretig de knoop uit mijn blouse en hij drukt zich tegen mijn billen. Als hij me aanraakt ben ik als was in zijn handen. Een slappeling, niet in staat om hem te weerstaan. En andersom net zo. Nu ik hem maanden heb genegeerd zet hij opeens alles op alles om met me af te spreken.

Lees ook: Thuiskomen: haar kant deel 1 en Thuiskomen: haar kant – deel 2

Ik ga naar de stad, zie je later

Hoewel het eindelijk beter gaat tussen Steffen en mij, is dat knagende gevoel dat hij vreemdgaat er nog steeds. Hij is onafscheidelijk met zijn telefoon en steeds vaker van huis. Net vertrok hij onverwachts: “Ik ga naar de stad met Mark, zie je later.” Hij gaf me een kort kusje. Maar wie ben ik om wat te zeggen, denk ik, terwijl Nick mijn jeans openmaakt en me omdraait. Hij knielt met een geile lach en wurmt de strakke pijpen over mijn heupen, benen en voeten. Dan kust hij me op mijn slipje, zacht en erotisch. Ik ben nat en hij weet het. Met een vinger glijdt hij over mijn lies en langs mijn schaamlippen, maar verder gebeurt er niks. Dan trekt hij met een ruk mijn slipje naar beneden. Ik wil hem voelen en zet gretig mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar. Nick pakt één been vast: “Zet je voet op mijn schouder.” Ik doe gewillig wat hij zegt.

De natuursteen voelt koud onder mijn blote billen

Zonder het oogcontact te verbreken begint hij me te likken. Ik kreun als zijn tong mijn clitoris raakt. Hij draait rondjes, likt en zuigt. Zijn gezicht verdwijnt bijna in me en ik hang tegen het keukeneiland, terwijl ik zijn gezicht harder in mijn kruis druk. Met twee vingers glijdt hij in mijn vagina, terwijl zijn andere hand één van mijn billen omvat. Ik geniet, maar ben me ook bewust van de kramp die in mijn been ontstaat. “Wacht,” zeg ik en trek zijn gezicht naar achteren aan zijn halflange haar. Een beetje ruig, we houden er van. Hij veegt zijn gezicht af en kust me. Dan tilt hij me op en zet me op het aanrecht. De natuursteen voelt koud onder mijn blote billen. Dwingend drukt hij mijn bovenlichaam op het aanrecht, waarna zijn gezicht weer afdaalt naar mijn vagina. Dit keer zet hij nog meer kracht, als hij mijn clitoris zoent. Zijn doel is duidelijk: ik zal als eerste komen en hard ook. Met twee vingers weet hij mijn G-spot te raken en ik trek aan zijn haar van genot. Na een paar minuten begint mijn clitoris te kloppen en kom ik, hard, klaar. Vergis ik me nou of spuit ik zelfs een beetje? Ja hoor, op het aanrecht liggen wat druppels.

Dit was nou ook weer niet de bedoeling

Een beetje gegeneerd laat ik me van het aanrecht glijden. Ik gris mijn jeans van de grond en trek Nick mee. Naar de badkamer, uiteraard. Onze favoriet. Maar dit keer heb ik andere plannen met hem. Als ik me voorover buig om de kraan van het bad aan te zetten, betast hij mijn billen. “Wanneer mag ik hier een keer in?” vraagt hij. “Als je weggaat bij je vrouw,” grap ik. We willen niet samen verder en ik wil ook geen anale seks. “Stap in bad,” zeg ik hem en hij doet wat ik van hem vraag. Hij spreidt zijn benen en ik ga half tussen zijn benen en half op hem zitten. Alles voelt zo vertrouwd, ik vind het heerlijk om even in zijn armen te liggen. Terwijl hij met mijn borsten speelt, zegt hij: “Je maakt me gek, dat weet je wel hè. Met dat dwarse gedrag. We zijn net een stelletje. Dan weer ruzie, dan weer liefde.” Ik draai mijn hoofd naar achteren om hem aan te kunnen kijken en kus hem. Vlinders fladderen door mijn onderbuik. Ik geniet ervan, maar schrik ook. Dit is nou ook weer niet de bedoeling.

Als ik de smaak te pakken heb, neem ik hem zo ver mogelijk in mijn mond

“Ik moet zo weer gaan,” zegt Nick. We liggen al zeker een half uur in bad, het water is inmiddels flink afgekoeld. Ik sta op en droog me af, terwijl hij hetzelfde doet. Zachtjes kietel ik zijn ballen met mijn hand. “Nu al?” vraag ik quasi zielig. “Niet als je zo doorgaat,” glimlacht hij. Ik zak op mijn knieën en neem zijn penis in mijn mond. Eerst lik ik voorzichtig aan zijn eikel en draai er rondjes omheen met mijn tong. Als ik de smaak te pakken heb neem ik hem zo ver mogelijk in mijn mond. Hij steunt ondertussen met zijn handen op de tafel en beweegt zachtjes mee. “Kom mee,” fluister ik en we lopen naar de slaapkamer. Ik kruip op de rand van het bed, op mijn handen en knieën. Aanmoediging heeft hij niet nodig: in één flinke stoot zit hij in me.

Toe, laat me je hier nemen

Na een paar stoten haalt hij zijn penis uit mijn vagina. “Niet stoppen,” kreun ik. Maar ik weet wat hij wil. Zachtjes vingert hij me en verplaatst zijn vinger dan naar mijn anus. Hij maakt hem nat met mijn eigen vocht. Dan zet hij zachtjes zijn eikel er tegenaan. “Toe, laat me je hier nemen,” smeekt hij. “Nee. Neem me maar tussen mijn tieten,” zeg ik hem. Ik haal het flesje glijmiddel uit mijn nachtkastje, ga op de rand van het bed zitten en spuit wat op mijn borsten. Ik smeer ze helemaal glad, terwijl hij aan mijn tepels trekt. Dan komt hij dichter bij me staan en plaatst zijn penis er tussen. Ik druk ze met mijn handen tegen elkaar en voel zijn penis op en neer glijden. Hij kijkt me geil aan en vraagt: “Mag ik spuiten?” “Natuurlijk schatje,” zeg ik met mijn verleidelijkste glimlach. Hij doet zijn best om zich in te houden, maar al na een paar seconden komt hij heftig klaar. “Dat is een lekker gezicht,” zegt hij nog, voordat hij me kust en zich dan aankleed. Ik loop ondertussen naar de badkamer om te douchen.

Ongerust lig ik te woelen

Ik hoor Steffen thuiskomen als ik al in bed lig. Nadat hij wat heeft aangerommeld beneden stampt hij hard naar boven. Hij rommelt wat in de kast en verdwijnt dan weer naar beneden. De voordeur slaat dicht. Ik grijp mijn telefoon en bel hem. Tevergeefs, hij neemt niet op. Ongerust lig ik te woelen in bed, tot ik na een paar uur toch in slaap val. De volgende ochtend kijk ik direct op mijn telefoon. Het enige bericht wat Steffen heeft achtergelaten laat mijn wangen gloeien: “Was het gezellig met Nick?” Ik schrik me rot, maar stuur toch terug: “Was jij echt met Mark in de stad?”.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?