Onze kerstboodschap aan jou 🎄

De zeilen van onze vloot vangen alsmaar meer wind. We koersen af op een wereld van vrouwelijke kracht, onafhankelijkheid en onvoorwaardelijke zelfliefde. Hoe meer geïnspireerde zielen, hoe harder de wind der verandering waait. We tillen je over de drempel om je eigen seksuele ontdekkingstocht te ondervinden. Waar we het afgelopen jaar begonnen zijn, gaan we volgend jaar door. Sta deze maand stil bij wat je bereikt, geniet en vaar volgend jaar verder.

Verslind taboes

Prangende seksvragen die niet gesteld durven worden transformeren zich tot onderhuidse onzekerheid. In je schulp kruipen voelt veilig, maar werkt averechts. Er wél over praten is eng, maar zorgt uiteindelijk voor kracht, zelfverzekerdheid en begrip. Daarom legen wij langzaam maar zeker de seksuele doofpot. Om zelfverzekerdheid in jou aan te wakkeren zetten we ons 52 weken per jaar in door taboedoorbrekende blogs te publiceren. Van advies om uit een libido-dip tot komen tot het onvoorwaardelijk van jezelf houden, alle onbesproken onderwerpen krijgen gehoor.

“Samen met jou legen wij de seksuele doofpot en doorbreken we taboes.”

Door actief over sexual awakening te lezen en praten bevorder jij je eigen ontdekkingstocht. De kans is groot dat er bij jou weggestopte verlangens naar boven drijven, jij op seksueel gebied nieuwe dingen zult ontdekken en je op zowel psychisch als lichamelijk vlak meer van jezelf leert houden.

Ontwikkeling & actie!

Actie leidt tot verandering. Met dat uitgangspunt knallen we (zonder vuurwerk) het nieuwe jaar in. Met actie bedoelen we niet alleen activistische uitingen in de openbaarheid, maar vooral actie in jezelf. Welke onderdelen van jezelf ken je (nog) niet? In welke opzicht wil je leren en ontdekken? Door zelf met die vragen aan de slag te gaan, ontplooi en verken jij je seksuele identiteit en seksuele wensen.

Op relationeel vlak valt eveneens veel te leren. Onze huisseksuoloog Nynke Nijman beantwoorde afgelopen jaar in de rubriek ‘in gesprek met’ talloze vragen over:

  • Scheidingen
  • Seksverslaving
  • Open relaties
  • Moeite met klaarkomen
  • Seks tijdens de zwangerschap
  • Leeftijdsverschil
  • Seksuele verlangens

Veel van deze vragen bevinden zich in de taboesfeer en over deze onderwerpen wordt zelden tot niet gepraat. De conservatieve gedachtegang van ‘als je er niet over praat is het er ook niet’ lijkt echter steeds meer te verdwijnen. Mensen durven meer te vragen, discussiëren, ergens voor uit te komen en in de openbaarheid te treden. Wij helpen jou daar graag bij door jou een stem te geven.

Uit onvoorwaardelijke zelfliefde

Aan het eind van dit – in alle opzichten – bewogen jaar staan we samen met jou stil bij wat reeds bereikt is. Eén mijlpaal is het feit dat het gebruik van sextoys steeds normaler is. Meer en meer mensen ontdekken hun lichaam als nooit tevoren met een toy en voelen de kracht van zelfliefde. Zowel koppels als het steeds groter wordende aantal singles genieten van speeltjes om hun seksleven te verbeteren.

“Meer en meer mensen ontdekken hun lichaam als nooit tevoren.”

Naast deze bekende overwinningen zijn de overwinningen van jezelf veel belangrijker. Misschien heb jij dit jaar meer van jezelf leren houden en kun je weer vol trots in de spiegel kijken. Of ben je het gesprek met je partner aangegaan omdat je ontevreden was over jullie seksleven. Al deze kleine overwinningen zorgen in het groot voor een mondiale sexual awakening.

Lees ook: Celebrate! Omarm het single leven

Onze kerstboodschap

Het feest van saamhorigheid, samenzijn en naastenliefde krijgt dit jaar noodgedwongen een andere wending. Massale kerstdiners, familiebezoeken en surprise-avonden zitten er niet in. Treurig, aangezien het leuke tradities zijn, maar een kans voor degenen die durven omdenken. Laat je geluk dit kerstfeest niet afhangen van samenzijn, maar vind het geluk in jezelf. Laat je verwarmen door je persoonlijke ontwikkelingen. Sta stil bij wat je hebt overwonnen en wat je in de toekomst wil overwinnen. Wat is jouw kracht en wat heb je nodig om van het nieuwe jaar een seksueel succes te maken?

“Laat je geluk dit kerstfeest niet afhangen van samenzijn, maar vind het geluk in jezelf.”

Laten we in het nieuwe jaar elkaars inspiratiebron zijn en uiten wat er in onze hoofden rondspookt. Vanuit onze kant komt er ruimte om meer gehoor te geven aan jullie verhalen om zo samen onze vloot van vrouwelijke kracht vooruit te blazen. Laten we de wind aanwakkeren en met gebolde zijlen vooruit varen.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?